Revidering 2.0

Sekretesspolicy för Digi-Key

DATUM FÖR SENASTE ÄNDRING

25 maj 2018

Välkommen till webbplatsen för Digi-Key®. Syftet med den här sekretesspolicyn är att informera dig om hur vi använder och hanterar den information som samlas in av Digi-Key. Den här sekretesspolicyn gäller för alla webbplatser eller mobilapplikationer som inkluderar, bifogar, hänvisar till eller länkar till den här sekretesspolicyn (”webbplats”). Digi-Key-webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Digi-Key har ingen kontroll över och tar inte ansvar för personuppgifter som samlas in på dessa webbplatser och Digi-Key är inte heller ansvarigt för att innehållet på dessa webbplatser är korrekt. Sekretesspolicyn är avsedd att omfatta all verksamhet som bedrivs av Digi-Key Corporation under namnet Digi-Key Electronics och av dess dotterbolag Digi-Key Electronics Germany GmbH, som tillsammans ska kallas ”Digi-Key.”

För er som använder den här webbplatsen inom EU är Digi-Key Electronics, ett företag baserat i USA, med huvudkontor på 701 Brooks Ave South, PO Box 677, Thief River Falls, Minnesota USA 56701-0677, ansvarigt organ och personuppgiftsansvarig enligt definitionen i dataskyddslagstiftningen:

1. Typer och användning av informationen som vi samlar in från dig

Kundinformation – Under ett webbplatsbesök kan vi be en kund om kontaktuppgifter (som namn, företagsnamn, e-postadress, telefonnummer, faxnummer och adress för leverans/fakturering samt kortuppgifter, när det är tillämpligt) som en del av inköpsprocessen, för att bli en registrerad användare av webbplatsen, när du begär information från eller skickar en fråga till Digi-Key och när du fyller i alla webbformulär som frågar om sådan information.

Köp –

När du genomför ett köp, blir en registrerad användare eller begär information från Digi-Key kan ditt namn, företagsnamn, leverans-/postadress, telefonnummer, e-postadress, faxnummer, kortuppgifter och annan information ingå i våra kunduppgifter. Vi tillämpar sådana kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder för att skydda de uppgifter du tillhandahåller när du genomför köp från webbplatsen som anges i säkerhetsavsnittet av denna sekretesspolicy.

Registrering –

Registrering kan krävas för att få tillgång till och använda vissa delar av webbplatsen, till exempel för att genomföra ett köp. Registrerade användare kan ändra eller radera uppgifter som de angett vid registreringen när som helst om det krävs enligt lag, och du har när som helst rätt att få veta vilka personuppgifter vi har sparat om dig. Vi korrigerar och raderar sådana uppgifter när du begär det så länge det inte strider mot lagkrav på att informationen måste behållas. Om du vill kontakta oss för att granska, redigera eller radera information som vi samlat in om dig kan du använda kontaktuppgifterna längst ned i den här sekretesspolicyn.

Kommentarsfunktion –

Om du lämnar kommentarer där det är tillåtet på webbplatsen, som i en blogg eller annan del av webbplatsen som tillåter användargenererat innehåll, kan diverse information om dig och kommentaren även sparas och kopplas till denna kommentar, såsom ditt namn, tidpunkten för inlägget och information som samlats in automatiskt enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy vid sidan av själva kommentarerna.

Registrering för nyhetsbrev –

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev används informationen du anger i detta syfte, utöver de syften som anges i avsnittet Användning av information i denna sekretesspolicy och du godkänner att den används i dessa syften. Vi kan även använda e-post för att ge prenumeranter information som är relevant för den här tjänsten eller för själva prenumerationen (till exempel förändringar av erbjudandet i nyhetsbrevet eller tekniska frågor). Du kan dra tillbaka ditt samtycke om att använda din registreringsinformation till att skicka nyhetsbrev genom att använda avregistreringsproceduren som anges i nyhetsbrevet.

Kontaktformulär –

Om du kontaktar oss via e-post eller genom att använda ett av kontaktformulären sparas informationen du anger och den används för att svara på ditt meddelande, samt för de syften som anges i avsnittet Användning av information i denna sekretesspolicy och du godkänner att den används i dessa syften.

Användning av information – Vi använder den här informationen till att utföra dina beställningar och i övrigt tillhandahålla de produkter och tjänster som du begär, samt ge support för dessa produkter och tjänster. Vi kan använda kunduppgifterna till att skicka information och reklam för Digi-Key och dess produkter och tjänster till dig. Till exempel kan Digi-Key använda din e-postadress till att skicka Digi-Keys marknadsföringsmaterial för att hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter och tjänster, och även till att förmedla information som kan vara av intresse för dig om Digi-Key. Det omfattar orderleverans/spårningsinformation, meddelanden om utrangerade delar, information om serviceändringar eller andra kampanjmeddelanden från Digi-Key. Du kan välja att avregistrera dig för alla dessa e-postmeddelanden genom att fylla i Opt Out Form. E-postmeddelanden kan skickas till dig av Digi-Key eller en auktoriserad representant för Digi-Key. Vi förbehåller oss rätten, men inte skyldigheten, att kontakta dig angående ändringar av denna sekretesspolicy och andra frågor som berör webbplatsen.

2. Information som samlas in automatiskt

När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in en del allmän information. Genom att samla in den här informationen får vi en bättre förståelse av dina behov och preferenser, vilka produkter vi kan utveckla för att möta dessa och hur väl Digi-Keys webbplats fungerar. En del av den information som vi samlar in automatiskt behövs för att webbplatsen ska fungera korrekt, till exempel cookies vilka förklaras nedan. Vi behandlar information som samlas in med cookies och annan teknik som icke-personlig information. I den utsträckning som IP-adresser eller liknande identifierare betraktas som personuppgifter i lokal lagstiftning, behandlar vi även dessa identifierare som personuppgifter. Dessutom behandlar vi i den utsträckning som icke-personlig information kombineras med personuppgifter den kombinerade informationen som personuppgifter.

Länkar, inbäddat innehåll och knappar – Digi-Key kan spåra hur du interagerar med länkar inom våra tjänster, inklusive e-postmeddelanden. Vi gör det för att förbättra våra tjänster, tillhandahålla information och reklam samt för att kunna analysera aggregerad klickstatistik som hur många gånger en viss länk har klickats. Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser, innehåll inbäddat på webbplatsen som kommer från eller är kopplat till andra webbplatser och tjänster, samt knappar från andra webbplatser och tjänster som webbplatser för sociala medier som YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram och Google+. Generellt kan du identifiera dessa knappar för sociala medier och företagen som de representerar med deras logotyper. Knappar på webbplatsen kan presenteras med verktyg och verktygsfält som tillhandahålls av den tredje parten AddThis. AddThis har en egen, separat sekretesspolicy som avser dessa verktyg och verktygsfält, som du kan läsa här: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy. AddThis gör det även möjligt att avregistrera sig för tjänsterna här: http://www.addthis.com/privacy/opt-out samt för deras e-postdelning här: http://www.addthis.com/privacy/email-opt-out. Flera av dessa tredje parter använder cookies eller andra spårningsenheter för att samla in och spåra information om dig under längre tid och över internet. Vi är inte ansvariga för sekretesspolicyer och innehåll på dessa webbplatser eller deras rutiner för datainsamling. Du bör läsa igenom sekretesspolicyerna för dessa andra webbplatser när du anger information som är personligt identifierbar eller vill ta reda på vilken annan information som de samlar in från användare, oavsett om det är på deras plattform eller webbplats eller om det är i relation till länkar, knappar eller inbäddade medier. I nuläget är det rimligt att anta att en direkt koppling till leverantörens tjänster har etablerats och att som minst din IP-adress och enhetsrelaterad information samlas in och används. Tjänsteleverantörerna kan även försöka spara cookies på datorn som används. Obs! Om du är inloggad på Facebook samtidigt kan Facebook kanske identifiera dig som en besökare på en viss webbplats.

För närvarande, och med möjlighet för oss att efter eget gottfinnande ändra det, har vi bäddat in knappar för sociala medier till följande företag på vår webbplats:

Facebook Inc.

  • Om du bor i USA eller Kanada:
  • Facebook Inc.
  • 1601 Willow Road
  • Menlo Park, CA 94025
  • USA
  • Om du bor utanför USA eller Kanada:
  • Facebook Ireland Ltd.
  • 4 Grand Canal Square
  • Grand Canal Harbour
  • Dublin 2 Ireland

Datapolicy: https://www.facebook.com/policy.php

Instagram

  • Facebook, Inc.
  • ATTN: Privacy Operations
  • 1601 Willow Road
  • Menlo Park, CA 94025
  • USA

Datapolicy: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Twitter Inc.

  • För konton baserade i USA:
  • Twitter, Inc.
  • Attn: Privacy Policy Inquiry
  • 1355 Market Street, Suite 900
  • San Francisco, CA 94103
  • USA
  • För konton utanför USA:
  • Twitter International Company
  • Attn: Privacy Policy Inquiry
  • One Cumberland Place, Fenian Street
  • Dublin 2, D02 AX07 IRELAND

Sekretesspolicy: https://twitter.com/en/privacy

  • Google Plus/Google Inc./Youtube
  • 1600 Amphitheatre Parkway
  • Mountain View, CA 94043
  • USA

Sekretesspolicy: https://policies.google.com/privacy?hl=en

LinkedIn Corporation

  • För medlemmar i USA:
  • LinkedIn Corporation
  • Attn: Legal Dept. (Privacy Policy and User Agreement)
  • 1000 W. Maude Avenue
  • Sunnyvale, CA 94085
  • USA
  • För medlemmar utanför USA:
  • LinkedIn Ireland Unlimited Company
  • Attn: Legal Dept. (Privacy Policy and User Agreement)
  • Wilton Plaza
  • Wilton Place, Dublin 2
  • Ireland

Sekretesspolicy: https://www.linkedin.com/legal/preview/privacy-policy

Information från din dator – Digi-Key kan på egen hand eller genom tjänsteleverantörer från tredje part samla in information om din dator, som webbläsare, operativsystem, IP-adress, land och annan geolokaliseringsdata, datum och tid för besöket, om du använder en mobil enhet, refererande webbplatser, sökmotorfrågor som du använde för att komma till webbplatsen, sidor på webbplatsen som du besökt och dina aktiviteter på webbplatsen som de bilder, videor och annan inbäddad media som du tittat på samt tiden du tillbringat på webbplatsens sidor och antalet besökta sidor. En del av denna information kan samlas in med cookies, som förklaras vidare nedan. Den här informationen används för en rad ändamål för att förbättra webbplatsen och dess innehåll, inklusive och utan begränsning till att samla in breda demografiska data, identifiera trender och statistik, hjälpa till med att diagnosticera problem på vår server samt för att administrera webbplatsen och dess innehåll. Digi-Key kan även samla in och dela information mellan sidor på webbplatsen för att den ska fungera korrekt, samt för autentisering. Digi-Key kan även använda den här informationen till att tillhandahålla information och reklam till dig om våra produkter och tjänster.

Cookies – Webbplatsen kan använda ”cookies” för att tillhandahålla information på din dator. Cookies är paket med data som en webbplats kan skicka till din webbläsare, och dessa kan sedan lagras på din dator eller enhet. Digi-Key kan använda både sessionscookies och kvarvarande cookies på egen hand eller genom tredjeparts tjänsteleverantörer, som beskrivs nedan. Cookies kan spara dina inställningar när du är på webbplatsen, som att göra det möjligt att fortsätta vara inloggad på sidor som kräver inloggning, och Digi-Key kan använda dem till att ge dig anpassad information och spåra dig när du använder webbplatsens tjänster. Cookies hjälper bland annat Digi-Key att avgöra vilka områden på webbplatsen som är populära genom att spara träffar till dessa områden, vilket i sin tur kan göra det möjligt för Digi-Key eller våra tredjepartsleverantörer att ge dig riktad information eller reklam om Digi-Keys produkter och tjänster. Genom att ändra dina webbläsarinställningar kan du välja att acceptera cookies, få information när en cookie skickas eller neka cookies. Om du nekar eller begränsar cookies med webbläsaren kan din användning av webbplatsen begränsas.

De cookies som vi använder faller inom kategorierna nedan och har vanligen specifika användningssyften:

Cookiekategori Syfte med cookies
Strikt nödvändig Allmänna plattformsspecifika sessionscookies som behövs för att upprätthålla en anonym användningssession av servern.
Prestandabaserat Dessa cookies används till webbanalys för att identifiera upprepade besök av unika användare, ibland genom att tilldela ett slumpmässigt genererat nummer som klientidentifierare. Dessa cookies kan även identifiera sessions- och kampanjdata för analysrapporter. Som standard är dessa cookies inställda för att löpa ut efter 2 år, även om det kan anpassas av webbplatsens ägare.
Funktion Dessa cookies används för att lagra besökarens geoplats, registrera plats och uppdatera hur många gånger en sida delats och spåra hur ofta en användare interagerar med en webbwidget. Dessa cookies kan även identifiera unika identifierare för varje sida och testa om en webbläsare är inställd på att acceptera cookies från första part.
Riktade Dessa cookies används för reklam, målgruppsanpassning och att tillhandahålla en datahanteringsplattform som gör det möjligt för cookies att skapa realtidsprofiler av besökares intressen.
Okänd Dessa cookies hjälper till att hantera tillgänglighet och prestanda för programvaruapplikationer och hur användarupplevelsen påverkas i form av spårning av djupa transaktioner, syntetisk övervakning, övervakning av faktisk användning och nätverksövervakning. Dessa cookies är även kopplade till att hantera sessioner på belastningsutjämnade servrar, för att se till att förfrågningar alltid skickas till rätt server, vilket vanligtvis är den som är värd (dock inte alltid). Dessa okända cookies har inte alltid namn eller beskrivningar. De kan ändras för varje sida på webbplatsen och olika användare kommer att ha olika cookies. Olika länder kommer även att ha olika taggar.

Tjänsteleverantörer från tredje part – Digi-Key kan använda en rad olika tredjepartstjänster för att tillhandahålla våra tjänster, för att förbättra vår förståelse av användningen av våra tjänster, för att tillhandahålla information samt för att marknadsföra webbplatsen och våra produkter och tjänster. Tredjepartsleverantörer av tjänster kan omfatta, men är inte begränsat till, analystjänster och olika plattformar för sociala medier som YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn och Google+. Dessa tredjepartsleverantörer av tjänster kan samla in, lagra och dela information i enlighet med vad som anges i dessa tredje parters sekretesspolicyer.

Google Analytics och Facebook –

Digi-Key kan använda tjänster genom företag som Google och Facebook för att rikta annonser till dig relaterat till din användning av webbplatsen, som att visa reklam för webbplatsensamt för produkter och tjänster på andra webbplatser som du besöker baserat på dina tidigare aktiviteter på webbplatsen. Google kan använda data som samlas in till att spåra och undersöka användningen av webbplatsen, samt till att sammanställa aktivitetsrapporter och dela dem med andra Google-tjänster. Google kan även använda insamlade data till att kontextualisera och anpassa annonser inom det egna annonsnätverket.

Google Analytics använder ”cookies” – textfiler som sparas på din dator och möjliggör analys av din användning av webbplatsen. Informationen som genereras av cookien om din användning av den här webbplatsen förs generellt över till en Google-server i USA och sparas där. På grund av aktiveringen av IP-anonymisering på dessa webbsidor kommer din IP-adress dock att trunkeras av Google på förhand i medlemsstater i EU och stater inom EES. Endast i exceptionella fall kommer den fullständiga IP-adressen att föras över till en Google-server i USA och trunkeras där. För webbplatsoperatörens räkning kommer Google att använda den här informationen till att utvärdera din användning av webbplatsen, till att sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter och till att tillhandahålla ytterligare tjänster för webbplatsens operatör i relation till webbplatsen och internetanvändning. IP-adressen som överförs av din webbläsare för Google Analytics kommer inte att kopplas till andra Google-data.

Digi-Key använder användar-ID-funktionen i Google Analytics, som gör det möjligt för oss att spåra enskilda användare mellan olika enheter och sessioner med webbplatsen. Du kan läsa Googles sekretesspolicy här: https://policies.google.com/privacy?hl=sv, med ytterligare information här: https://www.google.com/policies/privacy/partners/ (inklusive information om att styra hur information delas genom dina annonsinställningar) och här: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=sv.

Webbplatsen kan använda Google Conversion Tracking. Om du kommer till vår webbplats genom en annons som styrs av Google lägger Google AdWords en cookie på din dator. Cookien används för konverteringsspårning om en användare klickar på en annons som styrs av Google. Om användaren besöker vissa sidor på vår webbplats och cookien ännu inte har löpt ut, kan vi och Google identifiera att den aktuella användaren klickade på annonsen och vidarebefordrades till den relevanta sidan. Informationen som samlas in med konverteringscookien gör det möjligt att skapa konverteringsstatistik för AdWords-kunder som har valt att använda konverteringsspårning. Kunderna får veta det sammanlagda antalet användare som klickade på deras annons och vidarebefordrades till en sida med en tagg för konverteringsspårning. De får dock ingen information genom det här systemet som kan användas till att identifiera användare.

Om du inte vill delta i den här spårningen kan du neka användning av den relevanta cookien med en webbläsarinställning som inaktiverar automatisk cookieanvändning generellt. Observera att du inte ska radera motsvarande avanmälningscookies om du vill fortsätta att förhindra att mätdata registreras. Om du raderar alla cookies i din webbläsare måste du ställa in alla avregistreringscookies som krävs igen.

Du kan förhindra insamling av data som genereras av Google Analytics i relation till din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) och behandling av denna data genom att hämta och installera webbläsartillägget. Mer information om hur du avregistrerar dig från Google Analytics datainsamling finns här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Den här länken ger instruktioner om att installera en avregistreringscookie på enheten. Det leder till att insamling av data med Google Analytics förhindras i framtiden för den här webbplatsen och för webbläsaren så länge som avregistreringscookien fortsätter att vara installerad på datorn.

Även Facebook ger mer information om vilken information de samlar in och hur den används för annonsering samt hur du avregistrerar dig för insamling och delning av information. Läs mer här: https://www.facebook.com/settings?tab=ads och https://www.facebook.com/policy.php.

Ytterligare information om avregistrering från intressebaserad annonsering från företag som tillhör Network Advertising Initiative finns här: http://optout.networkadvertising.org/#!/. Information om avregistrering genom Digital Advertising Alliance finns här http://optout.aboutads.info/#!/ och information om avregistrering genom European Digital Advertising Alliance (”EDAA”) finns här http://www.youronlinechoices.eu/ och här https://www.edaa.eu/.

Webb beacons – Vi kan använda webb beacons (bilder på en pixel), som är anpassade länkar eller liknande teknik, på webbplatsen och när vi skickar meddelanden, nyhetsbrev eller kampanjmejl eller vid användning av tredje parts tjänsteleverantörer. Webb beacons låter oss (a) avgöra om du har öppnat eller agerat på ett kampanjmejl och vilka länkar du har klickat på för att ge dig mer fokuserad kommunikation och annat innehåll, (b) räkna antalet användare som har besökt vissa webbplatser och effektivt leverera tjänster och (c) sammanställa aggregerad statistik och bedöma effekten av kampanjer med hjälp av webb beacons från tredje part.

Onlinechatt – Dina inloggningsuppgifter samt din kommunikation genom chattfunktionen registreras och lagras av LivePerson, en tredje parts Application Service Provider. Digi-Key har tillgång till LivePersons registrerade och lagrade chattinformation och kan övervaka eller granska denna information som kvalitetssäkring. Digi-Key kan även använda den informationen i enlighet med Digi-Keys sekretesspolicy och webbplatsens villkor. Användningen av informationen hos LivePerson sker i enlighet med LivePersons sekretesspolicy, som finns på LivePersons webbplats: https://www.liveperson.com/policies/privacy.

3. Delning av dina uppgifter

Digi-Key kan dela information som vi samlar in genom webbplatsen, inklusive personuppgifter, med produktleverantörer, till exempel för marknadsundersökningar och betalning av provision till leverantörsrepresentanter.

Ibland kan Digi-Key göra namn och adresser från vår kundlista tillgängliga för granskade företag som erbjuder produkter och/eller tjänster som kan vara av intresse för dig. Du kan välja att avregistrera dig för användning av din postadress genom att fylla i ”Opt Out Form.”

Digi-Key kan använda tredje parts tjänsteleverantörer, konsulter och fristående konsulter för funktioner och tjänster till oss, inklusive och utan begränsning till databashantering, annonsering och leverans av e-posttjänster. Digi-Key kan dela information som vi samlar in genom webbplatsen med dessa tjänsteleverantörer så att de kan utföra tjänster åt oss i relation till webbplatsen och Digi-Keys verksamhet.

Om du har ett öppet konto hos Digi-Key kommer kredit- och betalningshistorik att återkommande delas med kreditvärderingsinstitut.

Dessutom kan Digi-Key använda och lämna ut kundinformation under speciella omständigheter då Digi-Key har anledning att tro att utlämnandet är nödvändigt för att undersöka, identifiera, kontakta eller väcka talan mot någon som kan skada eller störa Digi-Keys rättigheter eller egendom eller andras rättigheter eller egendom. Vi kan lämna ut besökarinformation vid en framställan från en domstol, skiljedomare eller annat liknande juridiskt förfarande eller om det krävs i lagen som reglerar detta förfarande, för myndighetsundersökningar och samarbeten med myndigheter om det krävs enligt lagen, och i övriga fall när Digi-Key i god tro anser att tillämpliga lagar kräver det.

Överföring av näringsverksamhet – I händelse av att vi deltar i en sammanslagning, ett uppköp, en konkurs, en omorganisering eller en försäljning av våra tillgångar eller nytt ägande eller kontroll kan dina uppgifter säljas eller överföras som en del av den transaktionen.

4. Din rätt att ta emot, rätta, blockera, radera och invända mot lagrade data.

Du har rätt att när som helst begära information om vilka personuppgifter om dig som vi lagrar. Du har även rätt att rätta, blockera och, med undantag för lagring av information för affärsändamål eller vad som krävs enligt lagkrav, radera dina personuppgifter. Kontakta vår dataskyddsansvariga om du vill begära detta. Kontaktuppgifterna anges i slutet av det här dokumentet.

För att tillse att datablockeringen alltid efterlevs, måste data i kontrollsyfte sparas i en blockeringsfil. Du kan även begära radering av uppgifter så länge som uppgifterna inte omfattas av krav på lagring enligt lag. Om det finns sådana krav kan vi blockera dina uppgifter om du begär det.

Du kan ändra eller ångra ditt samtycke till lagring av dina uppgifter för framtiden när som helst genom att meddela oss om det.

5. Övriga informationsrutiner

Säkerhet – Digi-Key vidtar kommersiellt rimliga steg för att skydda data, specifikt finansiella uppgifter, som överförs genom webbplatsen. Digi-Key kan dock inte ansvara för eller garantera säkerheten för information som du överför via internet, inklusive webbplatsen. Digi-Keys webbplats är försedd med SSL-teknik (Secure Sockets Layer). Webbläsare som stöder kryptering med SSL-tekniken kallas för säkra webbläsare. Onlinebeställningar till Digi-Key måste göras i en säker webbläsare. Webbläsaren går automatiskt in i säkert läge när du handlar. Om du inte har en säker webbläsare eller vill lägga beställningar ned en annan metod än via webbplatsen, kan du läsa vanliga frågor om beställningar för alternativa beställningsmetoder.

Tillgång till personuppgifter för granskning, redigering och eller borttagning – Om du vill diskutera den här sekretesspolicyn och informationen som vi samlar in kan du kontakta oss på adressen som vi tillhandahåller i den här sekretesspolicyn.

Barn – Webbplatsen är inte utformad för att be om, samla in eller spara personuppgifter om användare som är under 13 år. Kontakta oss om du är förälder eller vårdnadshavare och tror att information om ett barn har samlats in av oss genom vår webbplats.

Spåra inte – För närvarande kan inte webbplatsen hantera inställningar om att inte spåra i webbläsaren och erbjuder inte möjligheten att begära att ingen spårning av din användning av dess tjänster ska göras.

Ändringar av den här policyn – Vi kan då och då komma att revidera denna sekretesspolicy. Den senaste versionen av policyn kommer att avgöra vår användning av dina uppgifter och kommer alltid att finnas tillgänglig. Gå tillbaka ofta till sekretesspolicyn för att se ändringar. Genom att fortsätta till eller använda webbplatsen efter att dessa ändringar börjar gälla samtycker du till den reviderade sekretesspolicyn och godkänner att den gäller för all information som innehas av Digi-Key.

Kontakta oss

Om du befinner dig utanför EU och har frågor om användning av informationen kan du kontakta oss på privacy@digikey.com. Om du har frågor kan du kontakta oss via vårt kommunikationscenter (formulärbaserad kommunikationsmetod med Digi-Key) eller genom att kontakta oss på:

  • Utanför EU
  • Digi-Key Electronics
  • 701 Brooks Avenue South
  • P.O. BOX 677
  • Thief River Falls, MN 56701-0677
  • Avgiftsfritt: 1-800-344-4539
  • Telefon: 218-681-6674
  • Fax: 218-681-3380
  • E-post: sales@digikey.com

Om du befinner dig utanför EU, med undantag för Tyskland, och har frågor om dina uppgifter, kan du kontakta vår EU-representant Hermann Reiter, VD på Digi-Key Electronics Germany Gmbh (beläget på Theresienhöhe 11a, 80339 München) via mejl: privacy@digikey.com.

Om du befinner dig i Tyskland och har frågor om vår användning av dina uppgifter kan du kontakta vår dataskyddsansvarig via mejl: privacy@digikey.com. Dr Evelyne Sørensen, Data protection and data security consultant activeMind AG Technologie- und Managementberatung

Samtal till Digi-Key kan övervakas och spelas in för kvalitetskontroll.

© 2018 Digi-Key Electronics. Alla rättigheter förbehållna.

DATUM FÖR SENASTE ÄNDRING

25 maj 2018

Revidering 2.0