SEK | EUR | USD

Europeiskt högkvarter – München, Tyskland

Digi-Key är en av de snabbast växande distributörerna av elektronikkomponenter i världen. Alltsedan det grundades 1972 har Digi-Key haft ett åtagande att erbjuda det bredaste utbudet av elektronikkomponenter i lager, såväl som att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder, hjälpa tekniker under hela designprocessen, från prototyp till produktion. Detta har fått företaget att år efter år rankas högt i industriöversikter i Nordamerika såväl som i Europa och Asien, i kategorier som täcker in sådana affärsområden som produkttillgänglighet, servicehastighet, problemrespons med mera.

För att kunna fortsätta vår framgångssaga och växa, söker vi alltid efter talangfulla medarbetare. Anslut dig till Digi-Key och forma framtiden ihop med oss.

Internationella möjligheter

Jobbtitel Plats FT/PT-status Beskrivning
Alla tillgängliga jobb i USA USA (US) PT/FT

I vårt amerikanska högkvarter i Thief River Falls samt våra kontor i Bloomington och Fargo, erbjuder vi en lång rad jobb och möjligheter. Våra karriärområden inkluderar Product Distribution Center, Sales & Customer Service, Information Technology, Human Resources & Administrative, Marketing, Inventory Management, Building Operations & Maintenance, Application Engineering & Supplier Business.

Ser du ingen jobblista som du är intresserad av? Skicka din information för framtid möjligheter.

Läs vårt Sekretessmeddelande för rekrytering innan du skickar in ditt CV.

Var medveten om att vi tar bort CVs efter sex månader på grund av dataskyddsbestämmelserna (GDPR). Om du efter sex månader fortfarande är intresserad av en tjänst hos Digi-Key Electronics, ber vi dig att skicka in ditt CV på nytt. Om en kandidat blir anställd, kommer dokumenten däremot att flyttas till personalfilen (och tas därmed inte bort).

Skicka CV

Varför Digi-Key?

Vi är privatägda och tänker långsiktigt. Våra höga placeringar inom så många kategorier visar att vi har kundfokus. Våra service- och supportsystem har anpassats efter kundernas behov. Dessa system granskas och modifieras kontinuerligt för att bemöta ändringar när vi arbetar mot att nå den ”optimala” kundservicen.

Digi-Keys webbplats är högst rankad och den mest besökta webbplatsen inom elektronikdistributionsindustrin. Innehållet och tjänsterna vi erbjuder på vår webbplats utvecklas snabbt, och vi har ett åtagande att erbjuda fullständig åtkomst till Digi-Keys produkter och tjänster över Internet.

Förmåner

Vi vet också att våra medarbetare är vår främsta tillgång. Därför erbjuder vi en lång rad förmåner för att säkerställa att våra medarbetare förblir nöjda och välmående. Vi gör vårt bästa för att stödja dem i deras karriärsträvanden.

  • Utbildningsmöjligheter för karriärutveckling
  • Företagspensionsschema
  • Privat extra sjukförsäkring
  • Skattefritt förmånskort
  • Friskvårdssamarbete (träning)
  • Gratis vatten, kaffe och färsk frukt
  • Regelbundna teamförstärkande event
  • Fantastiskt läge med vacker utsikt vid Theresienwiese där Oktoberfest infaller varje år

Om du har en passion för att göra skillnad och arbeta i en verkligt internationell omgivning ska du ansöka idag!

Vyer från kontoret

Fikarum

Fikarum

Relaxrum

Relaxrum

Digi-Key-kontor

Digi-Key-kontor

Reception

Reception

Här finns vi

Digi-Key - Münchenplatsen

Adress

Digi-Key Electronics Germany GmbH
Theresienhoehe 11A
80339 München
Tyskland

Kontakta oss

Telefon: +49 89 24448-6777
E-post: careers.emea@digikey.com

Digi-Key Över Hela Världen