Auktoriserad distributör

Kunder som köper från auktoriserade företag kan känna sig trygga med att produkterna håller högsta kvalitet, följer alla myndighets- och branschstandarder samt regelverk, och att de står för produkten.

ECIA

ECIA – Electronic Components Industry Association (ECIA) stödjer de ökande behoven och intressena hos den globala leveranskedjan. ECIA består av medlemmar som representerar företag av alla storlekar och inom alla sektorer i elektronikkomponentbranschen och ger dem en röst för frågor som är viktiga för leveranskedjan för elektronikkomponenter. Kommittéer inom ECIA utvecklar och upprätthåller globala standarder och riktlinjer för branschen och säkerställer leverans av kvalitetsprodukter till internationella kunder. ECIA gynnar även branschen genom att undersöka nya processer, erbjuda stöd- och påverkanstjänster till medlemmarna och hjälpa branschen att utvecklas. För mer information besök ECIA på www.ecianow.org

Som medlem i organisationen kan du vara säker på att komponenter från Digi-Key™ håller toppkvalitet, har fabriksgaranti och är auktorisade av tillverkaren. Vi nöjer oss inte med mindre.