Webbläsare och appar som stöds

Webbläsare

• Google Chrome version 55 +
  • Mozilla Firefox version 57 +
  • Microsoft Internet Explorer 11
  • Safari 10 +

Digi-Key testar aktivt funktionerna hos de ovan angivna webbläsare som stöds.

Webbläsare som inte ingår i listan över webbläsare som stöds ska fungera normalt. Om din webbläsare inte verkar fungera normalt ska du försöka uppgradera webbläsaren till den senaste versionen eller använda en av de ovan nämnda webbläsare som stöds.

Om du fortfarande har problem med webbläsarstöd ber vi dig att kontakta Digi-Key på eu.support@digikey.com.

För att bättre kunna betjäna våra kunder uppdaterar Digi-Key listan över webbläsare som stöds var tredje månad för att tillgodose nuvarande webbläsartrender och ny teknik.

Skaffa Adobe Flash player

Digi-Key använder Adobe Flash Player 10.0 eller senare för många video- och interaktiva upplevelser på digikey.com. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Adobe Flash Player.

Skaffa Adobe Acrobat Reader

Digi-Key använder Adobe Acrobat för de flesta nedladdningsbara dokument på digikey.com. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Adobe Acrobat Reader.

Kontaktinformation

Kontakta oss om du har några frågor eller kommentarer.

Använd Kommunikationscentrum (formulärbaserad kommunikationsmetod med Digi-Key) eller kontakta oss på:

• Digi-Key Electronics
  • 701 Brooks Avenue South
    Thief River Falls, MN 56701 USA
  • Kostnadsfritt: 020-79 80 88
  • Telefon: +31-53 484 9584
  • Fax: +31-53 484 9583