SEK | EUR | USD

Utbildningspaket

Ta första steget i utbildningen och kolla in Digi-Keys utbildningspaket och projekt.

 • Adafruit
 • Analog Devices
 • Arduino
 • ARM Education
 • Cypress
 • Digi International
 • Digilent
 • Industrial Fiber Optics
 • Lattice Semiconductors
 • Maxim Integrated
 • Microchip Technology
 • MikroElektronika
 • NKK Switches
 • NXP Semiconductors
 • Parallax Inc
 • Sparkfun
 • Seeed
 • STMicroelectronics
 • Terasic
 • Texas Instruments
 • Twin Industries
 • VersaLogic
 • Vishay
 • UDOO
Logotyp för Adafruit

Adafruit är en snabbt växande global ledare inom plattformar för utbildningselektronik, prototypning och utvecklingsverktyg med verksamheten i en tillverkningsanläggning i hjärtat av New York. Företaget grundades av Limor ”Ladyada” Fried 2005 och specialiserar sig på design och konstruktion av originalplattformar för elektronikutbildning, som Limor personligen väljer ut, testar och godkänner innan de släpps. Adafruit befinner sig i förtruppen bland öppenkodsprogramvara och utbildar tillverkare i alla åldrar inom elektronik och programmering.

 

Mini panorerings-/lutningssats - 1528-1106-ND

Mini panorerings-/lutningssats

Denna helt monterade panorerings-/lutningssats är perfekt för full rörelse med två mikroservon. Panoreringen/lutningen kan roteras cirka 180° från sida till sida och lutas upp och ned cirka 150°. Den levereras också helt monterad med två mikroservon (SG-90 eller SG-92 typ) och en distans (38 x 36 mm) för valfri monteringsplats för kamera och sensor.

Visa detaljer

 

Startpaket för Arduino (inklusive Arduino Uno R3) - 1528-1073-ND

Startpaket för Arduino

Paketet är utformat så att du snabbt och enkelt kommer igång med din inlärning av elektronik. Det är avsett för alla, även för personer med liten eller ingen erfarenhet av elektronik och programmering. I startpaketet finns allt du behöver (utom verktyg) för alla lektioner.

Visa detaljer

 

Adafruit ARDX - v1.3 experimentsats för Arduino (Uno R3) - 1528-1077-ND

Adafruit ARDX

Den här satsen innehåller alla delar som behövs för att utföra 11 olika kretsar, tillsammans med guidehäfte och layoutblad för kopplingsdäck.

Visa detaljer

 

Budgetpaket för Arduino (Arduino Uno R3) - Uno w/328 - 1528-1078-ND

Budgetpaket för ArduinoEn optimerad samling komponenter och detaljer för experimentering med en Arduino hemma, i skolan eller på arbetet. Arduino Uno R3 typ (montering i genomgående hål, THM) medföljer. Den nya Uno är den senaste versionen efter Duemilanove, med förbättrat USB-gränssnittschip.

Visa detaljer

 

Tilläggspaket med motordel för Arduino - 1528-1121-ND

Tilläggspaket med motordel för Arduino

Gör din egen Arduino-motordel med motorskärm och en fin uppsättning motorer!

Visa detaljer

 

ADI-logotyp

Analog Devices har alltid varit engagerade inom utbildning, vilket syns i dess mycket högutbildade applikationstekniker, ingenjörs-community online och omfattande portfolio med läroböcker, kretsanmärkningar och tidningsartiklar.

 

Avancerad aktiv inlärningsmodul - ADALM2000-ND

Avancerad aktiv inlärningsmodul

ADALM2000 (M2K) aktiv inlärningsmodul är ett USB-drivet programvarudefinierat instrument till ett bra pris som tar kapaciteten för ADALM1000 (M1K) aktiv inlärningsmodul till nästa nivå. Med 12-bitars ADC:er och DAC som körs vid 100 MSPS låter M2K dig få känna på effekten som annars bara finns på avancerade laboratorier. Det här är en chans för studenter på elingenjörsutbildningar och hobbyanvändare få utforska signaler och systems med tiotals MHz till ett helt annat pris är för traditionell laboratorieutrustning.

Visa detaljer

 

ADALM-PLUTO aktiv inlärningsmodul - ADALM-PLUTO-ND

ADALM-PLUTO aktiv inlärningsmodul

ADALM-PLUTO är en lättanvänd aktiv inlärningsmodul (PlutoSDR) som introducerar studenter på elingenjörsutbildningar för grundprinciperna i programvarudefinierad radio (SDR), radiofrekvens (RF) och trådlös kommunikation. Modulen är avsedd för studenter på alla nivåer och med alla bakgrunder och kan användas för både instruktörsledd utbildning och för självstudier. Den hjälper studenter att bygga en solid grund inom radiofrekvens och kommunikation som de kan bygga vidare på vid högre studier i naturvetenskap, teknik eller på ingenjörsutbildningar.

Visa detaljer

 

Avancerad inlärningsmodul - ADALM1000-ND

Avancerad inlärningsmodul

ADALM1000 aktiv inlärningsmodul är en ett lättanvänt verktyg från Analog Devices för introducering av grundprinciper inom elektroteknik för självstudier eller vid instruktörsledd inlärning. Genom att erbjuda två analoga kanaler medger den för användare att spåra och mäta vågformer i spänning eller ström, för att på så sätt enkelt karakterisera godtyckliga system vad gäller spänning i förhållande till ström, över tid och över frekvens.

Visa detaljer

 

Arduino-logotyp

Arduino är en prototypplattform med öppen källkod för elektronik baserad på flexibel, lättanvänd maskinvara och programvara. Den är avsedd för artister, konstruktörer, hemmabyggare och alla andra som är intresserade av att skapa interaktiva objekt eller miljöer.

 

Uno Rev3 utvärderingskort - 1050-1024-ND

Uno Rev3 utvärderingskort

The Arduino Uno är ett mikrostyrenhetskort baserat på ATmega328. Det har 14 digitala ingångs-/utgångsstift (av vilka 6 kan användas som PWM-utgångar), 6 analoga ingångar, en 16 MHz kristalloscillator eller USB-anslutning, strömuttag, ICSP-stiftlist och återställningsknapp. Det innehåller allt som behövs för att stödja microcontrollern. Anslut det till dator (med USB-kabel) eller spänningsmata det med AC/DC-adapter eller batteri.

Visa detaljer

 

Mikrostyrenhet för kretskort MEGA2560 - 1050-1018-ND

Mikrostyrenhet för kretskort MEGA2560

Arduino Mega 2560 är ett mikrostyrenhetskort baserat på ATmega2560. Det har 54 digitala ingångs-/utgångsstift (av vilka 14 kan användas som PWM-utgångar), 16 analoga ingångar, 4 UART-enheter (seriella portar för maskinvara) en 16 MHz kristalloscillator eller USB-anslutning, strömuttag, ICSP-stiftlist och återställningsknapp. Det innehåller allt som behövs för att stödja microcontrollern. Anslut det till dator (med USB-kabel) eller spänningsmata det med AC/DC-adapter eller batteri. Mega är kompatibel med de flesta skärmar som är utformade för Arduino Duemilanove eller Diecimila.

Visa detaljer

 

ARM-logotyp

ARM® Education har som mål att hjälpa dig som är intresserad av teknik för utbildning för att dra lärdom från tidigare erfarenheter, genom att dra nytta av tillgänglig utbildningsforskning som startpunkt för framtiden.

 

ARM® onlinekurser

ARM® onlinekurser

Onlinekurser från ARM Education Media är avsedda att hjälpa yrkespersoner och hemmabyggare att lära sig om de senaste teknikerna från det omfattande ARM-ekosystemet. Alla onlinekurser består av 10–14 moduler (varje modul består av föreläsningsbilder med anteckningar, labbvideor och labblösningar). Kurserna bidrar till förståelse av ARM-arkitektur och principer för design av programvaru- och maskinvarusystem på Arm-baserade plattformar, vilket är mycket viktigt för dagens arbetsplats med dess datorteknik. Mer information finns på Arm Education Medias webbplats.

Mer information

 

Utbildningspaket

Utbildningspaket

Utbildningspaketet innehåller bland annat komplett undervisningsmaterial (till exempel PowerPoint-bilder), laboratoriehandböcker med lösningar för lärare och frågespel med svar. Materialet är avsett för en typisk kurs med längd 10–14 veckor. Utbildningspaketet är gratis att använda för universitet och utbildare världen över. Mer information finns på Arm University Program-webbplatsen.

 

ARM® University laboratoriepaket

ARM® University laboratoriepaket

ARM University Program och Digi-Key levererar det kompletta maskinvarupaketet ARM-mbed™ som är uppbyggt kring STMicroelectronics NUCLEO-F401RE-kort. Högre utbildningsinstanser som vill använda paketet i sin undervisning kan beställa ett provexemplar från Arm University Program-webbplatsen. Komplett maskinvarupaket som behövs för denna produkt kan köpas från Digi-Key.

Mer information

 

ARM® Embedded Systems utbildningspaket för universitet med NXP-Embedded Artists

ARM® Embedded Systems utbildningspaket för universitet med NXP-Embedded Artists

ARM University Program och Digi-Key levererar ARM Embedded Systems utbildningspaket. Paketet består av ett ARM Cortex®-M4-processorbaserat LPC4088 QuickStart-kort och LPC4088 experimentbaskort från Embedded Artists och NXP.

Mer information

 

ARM® utbildningspaket för universitet inom sakernas internet (IoT)

ARM® utbildningspaket för universitet inom sakernas internet (IoT)

Utbildningspaketet är baserat på Nordic NRF51-DK-kortet och ger studenter den kunskap som behövs för design av IoT-system (sakernas internet) som ansluter inbäddade sensorer till internet med hjälp av smarttelefoner via lågenergi-Bluetooth med låg effekt.

Mer information

 

ARM® utbildningspaket för SoC-konstruktionskurser

ARM® utbildningspaket för SoC-konstruktionskurser

Utbildningspaket från ARM University Program om SoC-konstruktion är kompletta paket som tar dig genom ett komplett ARM-baserat SoC-konstruktionsflöde, från specifikation till implementering och testning.

Mer information

 

ARM® Universitys utbildningspaket för digital signalbehandling (DSP) med Cypress FM4 startpaket

ARM® University digital signalbehandling

Detta utbildningspaket använder ARM Cortex-M4-baserat Cypress FM4 mikrostyrenhetskort. Det tillhandahåller studenter med nödvändiga kunskaper för att kunna bygga energieffektiva digitala signalbehandlingsprogram med hög prestanda till ett mycket bra pris.

Mer information

 

Cypress logotyp

Cypress levererar programmerbara lösningar (blandsignal) med hög prestanda som ger kort tid till marknad och mycket bra systemvärde. Cypress erbjudande omfattar PSoC® programmerbara System-on-Chip™, USB-styrenheter, allmänna programmerbara klockor och minnen.

 

FM4 startpaket - 1534-1084-ND

FM4 startpaket

Startpaketet är en billig lösning för att snabbt komma igång med utveckling på ARM® Cortex®-M4 microcontroller. Kortet har kringutrustning som demonstrerar funktionerna för FM4 S6E2CCA microcontroller. Det har också ett Arduino-kompatibelt gränssnitt för anslutning till skärmar, vilket ger ett obegränsat antal alternativ för tillämpningsutveckling. FM4 S6E2CCA microcontroller levereras förprogrammerad med interaktiva program för test av alla kortfunktioner med en virtuell kortfunktionsport för sändning av meddelandeprompter, inmatning av testparametrar och utmatning av testresultat.

Visa detaljer

 

PSoC® 4000 Pioneer-sats - CY8CKIT-040-ND

PSoC® 4000 Pioneer-sats

Satsen är utformad som en lättanvänd och billig utvecklingssats, vilken visar den unika flexibiliteten för PSoC 4000-arkitekturen. Satsen är utformad för flexibilitet och innehåller lika mycket som flera Arduino™-skärmar från tredje part. Dessutom har kortet RGB LED, integrerad USB-programmerare/felsökningsprogram, stiftlist för programmerare/felsökare, USB-UART/I²C-bryggor, stiftlist för närhet och en Arduino-kompatibel CapSense® Trackpad-sköld. Satsen stöder matningsspänning 5 V eller 3,3 V.

Visa detaljer

 

PSoC® 4 utvecklingskort - CY8CKIT-042-ND

PSoC® 4 utvecklingskort

Satsen PSoC 4 Pioneer är en lättanvänd och billig utvecklingsplattform som du kan använda för att skapa en unik design med samma flexibilitet som PSoC® 4. Med PSoC 4200-enheterna har satsen samma kraft som en Arm Cortex-M0 kombinerad med den helt anpassningsbara analoga och digitala funktionen hos PSoC.

Visa detaljer

 

PSoC® 4 M-serien Pioneer - 428-3391-ND

PSoC® 4 M-serien Pioneer

PSoC 4200M-enheterna är en utökning av PSoC 4-enheterna som ger mer flash, GPIO och programmerbara analoga och digitala block. PSoC 4200M-enheten är ett programmerbart och inbäddat systemchip, som integrerar anpassad analog och digital kringutrustning, minne och en Arm® Cortex®-M0 microcontroller på ett enda chip. Den programmerbara analoga och digitala kringutrustningen ger bättre flexibilitet, fältinställning av designen och kortare tid till marknad.

PPSoC 4 M-serien Pioneer-sats är lika stor som Arduino-skärmar, 6-stifts Digilent® Pmod™ kringutrustningsmoduler och Raspberry Pi-kort. Denna sats innehåller två CapSense® närhetsstiftlister, en CapSense Gesture Pad, omgivningsljussensor, en 3-axlig accelerometer, en PWM temperaturgivare, en RGB LED, en tryckknapp, en inbyggd programmerare/felsökare och USB-UART/I2C bryggningsfunktionsblock (KitProg) och en Cypress F-RAM™. Satsen stöder driftspänning 3,3 V eller 5 V.

Visa detaljer

 

PSoC® 4 CY8CKIT-049 4xxx prototypsatser - 428-3344-ND

PSoC® 4 CY8CKIT-049 4xxx prototypsatser

Prototypsatserna stöder PC-anslutning med Cypress seriell USB-styrenhet. Enheter kan programmeras med seriell USB-styrenhet och Bootloader Software Host-verktyget. CY8CKIT-049 är avsedd att programmeras med Bootloader på kortet med Cypress seriell USB-enhet. CY8CKIT-049 prototypsatser stöder både Arm® 32-bitars Cortex-M0™ CY8C41xx och CY8C42xx. PSoC 4-enheter är de mest omkonfigurerbara Arm-baserade processorerna som tillhandahåller programmerbara analoga och digitala block med flexibel dragning och sammankoppling. CY8CKIT-049 prototypsatser är också CapSense-kompatibla eftersom både CMOD- och CTANK-kondensatorer som är nödvändiga för CapSense och CapSense närvarodesign medföljer som standard.

Visa detaljer

 

PSoC® 5LP prototypsats - 428-3390-ND

PSoC® 5LP prototypsats

CY8CKIT-059 PSoC® 5LP prototypsats har CY8C5888LTI-LP097-enhet av typen PSoC 5LP. PSoC 5LP är branschens mest integrerade programmerbara SoC, som kombinerar hög precision och programmerbar analog och digital kringutrustning med en Arm® Cortex®-M3 CPU i ett enda chip. Processensorsignaler med DFB-hjälpprocessor med 24-bitars maskinvara, avlastar traditionella CPU-uppgifter till CPLD-baserad Universal Digital Blocks och ökar systemprestandan med DMA-styrenhet för kringutrustning-till-kringutrustning. Integrera högprecisions, anpassad 20-bitars analog frontend med programmerbara analoga block, inklusive OpAmps, PGA:er, filter, komparatorer, SAR och Delta-Sigma ADC:er och branschens bästa beröringskänsliga CapSense-lösning.

Visa detaljer

 

CY8CKIT-042-BLE utvecklingssats för lågenergi-Bluetooth® - 428-3349-ND

CY8CKIT-042-BLE utvecklingssats för lågenergi-Bluetooth®

CY8CKIT-042-BLE lågenergi-Bluetooth (BLE) Pioneer-sats är avsedd för användning som utvecklingsplattform för maskinvara eller programvara i laboratoriemiljö. Kortet har öppen systemdesign som inte omfattar skärmat hölje. Av denna anledning kan kortet orsaka störningar för andra elektriska eller elektroniska enheter i dess närhet. I hemmamiljö kan denna produkt orsaka radiostörningar. I dessa fall kan anändaren behöva vidta lämpliga åtgärder. Detta kort ska inte heller användas nära medicinsk utrustning eller RF-enheter.

Visa detaljer

 

Digi International-logotyp

Digi International™ är din expert inom M2M-lösningar Digi™ utvecklar tillförlitliga produkter och tekniker för anslutning till och säker hantering av lokala eller fjärrstyrda elektroniska enheter över nätverk eller via webben. Digi™ har ett stort utbud inbäddade och icke inbäddade produkter, yrkesrelaterade tjänster och Device Cloud från Etherios™, en säker, behovsstyrd molnbaserad plattform för enhetshantering och applikationsintegration. Digi™-lösningar är kostnadseffektiva, lättanvända och har högsta prestanda, flexibilitet och kvalitet.

 

XBee® ZigBee Mesh-satser - 602-1826-ND

XBee® ZigBee Mesh-satser

Digis XBee ZigBee Mesh-sats är ett mycket bra sätt att lära sig hur man använder XBee RF-moduler för enhetsanslutning och ZigBee-baserade meshnätverk. Satsen inleds med enkla exempel med vägledning steg för steg när du monterar komponenterna för att bygga ett tillförlitlig enhetskommunikation och tillförlitliga sensornätverk med låg effekt.

Visa detaljer

 

Trådlös anslutningssats med XBee® S2C 802.15.4 - 602-1902-ND

Trådlös anslutningssats

XBee 802.15.4-moduler medföljer satsen i Kit XBee- och XBee-PRO 802.15.4-modulerna är inbäddade lösningar som ger trådlös anslutning till enheter. Dessa moduler använder nätverksprotokoll IEEE 802.15.4 för snabb point-till-multipoint-nätverk eller peer-to-peer-nätverk.

Visa detaljer

 

XBee® SX utvecklingssats för RF-modul - 602-1886-ND

XBee® SX utvecklingssats för RF-modul

XBee SX 1-Watt 900 MHz RF-moduler är kraftpaketen bland XBee-modulerna och en kombination av tillförlitlighet och redundans för OEM:s och verksamhetskritiska trådlösa enheter med låg effekt. De använder DigiMesh® nätverksprotokoll, med redundant drift för meshnätverk och support för lågeffekts sovande noder.

Visa detaljer

 

Digilent-logotyp

Digilent Inc. är ett ledande företag inom elektroteknikprodukter som tillhandahåller studenter, universitet och OEM över hela världen med teknikbaserade konstruktionsverktyg för utbildning. Digilent grundades 2000. Nu finns dess produkter på fler än 2000 universitet och i fler än 70 länder över världen, där de ger expertlösningar med högt värde för många olika kundbehov.

 

Analog Discovery 2 USB-oscilloskop, logikanalysator och variabel strömförsörjning - 1286-1117-ND

Analog Discovery 2

Digilent Analog Discovery 2 är ett USB-oscilloskop och flerfunktionsinstrument för mätning, visualisering, generering, inspelning och kontroll av alla typer av blandsignalkretsar. Analog Discovery 2 (utvecklat tillsammans med Analog Devices och stött av Xilinx universitetsprogram) är tillräckligt litet för att få plats i din ficka, men kraftfullt nog för att ersätta höga staplar av laboratorieutrustning. Det ger ingenjörsstudenter, hemmabyggare och elentusiaster möjligheten att arbeta med analoga och digitala kretsar i mer eller mindre alla miljöer, på eller utanför labbet.

Visa detaljer

 

ZYBO Zynq™-7000 utvecklingskort - 1286-1044-ND

ZYBO Zynq™-7000 utvecklingskort

ZYBO (Zynq Board) är en inbäddad programvara i instegsnivå med många funktioner som är färdig att använda samt en utvecklingsplattform för digitala kretsar byggd runt den minsta medlemmen i Xilinx Zynq-7000-familjen, Z-7010. Z-7010 är baserad på Xilinx helt programmerbara systemkretsarkitektur (AP SoC), vilken integrerar en dubbelkärnig Arm Cortex®-A9-processor med Xilinx 7 på-plats-programmerbar grindmatris (FPGA).

Visa detaljer

 

Nexys™4 DDR Artix-7 FPGA-kort - 1286-1081-ND

Nexys™4 DDR Artix-7 FPGA-kort

Nexys4-DDR är en snabbinkopplad ersättning för RAM-baserade Nexys-kort för mobil. Med samma på-plats-programmerbara grindmatris (FPGA) Artix-7™ från Xilinx är Nexys4-DDR en utvecklingsplattform för digitala kretsar som är färdig att använda och avsedd att tillhandahålla ytterligare industritillämpningar i klassrummet. Med sin stora FPGA med hög kapacitet (Xilinx artikelnummer XC7A100T-1CSG324C) och uppsättning USB-portar, Ethernet-portar och andra portar kan Nexys4-DDR fungera som värd för designer från kombinationskretsar på instegsnivå till kraftfulla inbäddade processorer.

Visa detaljer

 

PmodUSBUART: gränssnitt USB till UART - 1286-1097-ND

PmodUSBUART

PmodUSBUART ger korskonvertering från USB till UART via FTDI FT232RQ. Du kan skicka data i båda riktningar på Pmod och ta emot konverterade data i lämpligt format.

Visa detaljer

 

Industrial Fiber Optics-logotyp

Industrial Fiber Optics är en ledande leverantör av optoelektronik som tillhandahåller många utbildningspaket och övningsmoduler som öppnar dörrarna till en snabbväxande värld av laserteknik och fiberoptisk teknik.

 

IF-E10 experimentpaket - FB104-ND

IF-E10 experimentpaket

IF-E10-paketet från Industrial Fiber Optics fungerar som en introduktion till komponenter, enkla kretsar och användning av grundläggande fiberoptisk teknik. Paketet innehåller den innovativa IF-E91A infraröd LED och IF-D92 fototransistor, vilka båda använder integrerade kontakter för anslutning till plastfiber (1000 μm) – utan behov av ytterligare komponenter.

Visa detaljer

 

IF-E22 utbildningspaket - FB105-ND

IF-E22 utbildningspaket

Industrial Fiber Optics IF-E22-paket ger praktisk erfarenhet i konstruktion av grundläggande gränssnitt för fiberoptiska mottagare, sändare och kablar. Satsen innehåller en komponentlista, kompletta monteringsanvisningar, teknisk diskussion om varför allt fungerar som det gör samt en ordlista över de termer som används. Du får lära dig hur och varför ljus kan fångas och sändas med längder av optisk fiber. Med denna grundläggande information kan du fortsätta till mer komplicerade diskussioner och demonstrationer av hur fiberoptik fungerar.

Visa detaljer

 

Simplex konstruktörspaket - FB115-ND

Simplex konstruktörspaket

Denna fiberoptiksats innehåller alla komponenter som behövs för att konstruera en 10 meter lång datalänk (125 kB/sekund). Avståndet mellan sändare och mottagare kan ökas genom användning av extra kabel (köps separat) att förlängning av fibern i satsen (skarva med fästklämmor och skarv).

Visa detaljer

 

POF verktygssats - FB130-ND

POF verktygssats

Denna sats och medföljande instruktionsblad innehåller all information du behöver för att genomföra de vanligaste förfaranden som krävs för optisk fiber, även om du är ny inom fiberoptik och fiberterminering.

Visa detaljer

 

Lattice Semiconductor-logotyp

Lattice Semiconductor är världsledande inom smarta anslutningslösningar, marknadsledande inom immaterialrätt och sff-enheter (small form-factor) som ger fler än 8000 kunder världen över möjlighet att snabbt leverera innovativa och differentierade kostnads- och energieffektiva produkter.

 

MachXO3L™ SMA/DSI breakout-kort - 220-1935-ND

MachXO3L™ SMA/DSI breakout-kort

MachXO3L startpaket är ett mycket grundläggande breakout-kort för enkel utvärdering och utveckling av XO3L-enheter. Det är avsevärt mindre och billigare än XO3L DSI (LCXO3L-DSI-EVN) eller SMA (LCXO3L-SMA-EVN) breakout-kort, samtidigt som det har grundläggande funktioner – en bra start för utvärdering av XO3L. SPI-flash finns som startpaketkort. Kapacitet för extern start eller flervalsstart kan utvärderas i detta MachXO3L-startpaket. Breakout-kort XO3L DSI rekommenderas för I/O-utvärdering av MIPI DSI, CSI2 etc. och breakout-kort XO3L SMA rekommenderas för höghastighets differentiell I/O-utvärdering.

Visa detaljer

 

iCEstick utvärderingskort - 220-2656-ND

iCEstick utvärderingskort

iCEstick utvärderingssats är ett lättanvänt formfaktorkort för USB-minne som medger snabb utveckling till mycket låg kostnad. iCEstick utvärderingskort stöds av Lattice iCEcube2™ designprogramvara för HDL-utveckling och av Lattice Diamond Programmer för SPI-flashprogrammering för stöd av iCE40-1K-enhet.

Visa detaljer

 

Maxim Integrated-logotyp

Nu för tiden är det viktigt med låg energiförbrukning och minimal värmegenerering. Maxim Integrated är marknadsledande inom kraft, gränssnitt och digitala produkter inom dessa områden. Maxim Integrated tillandahåller support med referenskonstruktioner, verktyg, teknisk dokumentation, förpackning etc.

 

MAXREFDES99 utvärderingskort - MAXREFDES99#-ND

MAXREFDES99 utvärderingskort

MAXREFDES99# är en skärm för Arduino®-formfaktor som driver en LED-matris (16 x 16) för skyltningstillämpningar. Den har MAX7219 LED-drivkrets som underlättar reglering av flera LED för matrisdisplay eller numerisk display.

Visa detaljer

 

MAX32630 utvärderingskort - MAX32630FTHR#-ND

MAX32630 utvärderingskort

MAX32630FTHR# utvärderingskort är en utvecklingsplattform avsedd att underlätta för ingenjörer att snabbt implementera batterioptimeringslösningar med MAX32630IWG+, Arm® Cortex®-M4F microcontroller. Detta kort är baserat på Adafruit Feather-serien och har Bluetooth-modul, SD-kortkontakt, 6-axlig accelerometer/gyro, RGB-indikator och tryckknapp.

Visa detaljer

 

MAX32625MBED utvärderingskort - MAX32625MBED#-ND

MAX32625MBED utvärderingskort

MAX32625MBED är en praktisk plattform för utvärdering av egenskaperna för MAX32625 microcontroller. Den har MAX32625 Arm® Cortex®-M4 microcontroller med FPU, prototypområde med intilliggande åtkomst till analoga precisionsanslutningar för klientdel (AFE), I/O-åtkomst via Arduino®-kompatibla kontakter, USB-gränssnitt och andra allmänna I/O-enheter.

Visa detaljer

 

MAX31856EVSYS utvärderingskort - MAX31856EVSYS#-ND

MAX31856EVSYS utvärderingskort

MAX31856 utvärderingssystem (EV-system) tillhandahåller maskinvara och programvara som krävs för att utvärdera MAX31856 termoelement-till-digitalomvandlare. System har MAX31856PMB1 kringutrustningsmodul med en Pmod-kompatibel kontakt och USB2PMB1 adapterkort.

Visa detaljer

 

MAX31875EVKIT utvärderingskort - MAX31875EVKIT#-ND

MAX31875EVKIT utvärderingskort

MAX31875 utvärderingssats demonstrerar lokal temperaturgivare MAX31875 (±2 °C precision) med I2C/SMBus-gränssnitt. EV-satsen innehåller ett grafiskt användargränssnitt (GUI) som medger kommunikation över I2C med en kortintegrerad masterkrets (integrerad krets).

Visa detaljer

 

MikroE Thermo 6 Click utvärderingskort - 1471-1873-ND

MikroE Thermo 6 Click utvärderingskort

Thermo 6 Click är ett precist och mångsidigt Click Board™ för omgivningstemperatur baserat på Maxim Integrated MAX31875 temperaturgivare.

Visa detaljer

 

Microchip Technology-logotyp

Microchip Technology Inc. är en ledande leverantör av microcontrollers och analoga halvledare, för produktutveckling med låg risk, lägre totalkostnad för system och kortare tid till markanad för tusentals olika kundtillämpningar världen över. Microchip har huvudkontor i Chandler, Arizona och erbjuder överlägsen teknisk support samt tillförlitlig leverans och kvalitet.

 

Microchip Technologys program för högre utbildning

Microchips program för högre utbildning visar företagets engagemang för utbildning, inom vilket man ger unika fördelar och resurser för utbildare, forskare och studenter världen över. Microchip vill samarbeta med den akademiska världen för att öka kunskapsbasen inom inbäddade program och förmedla den kunskapen med framtida ingenjörer och innovationer.

Mer information

 

XMEGA A1U Xplained Pro utvärderingssats - ATXMEGAA1U-XPRO-ND

XMEGA A1U Xplained Pro utvärderingssats

XMEGA A1U Xplained Pro utvärderingssats är idealisk för utvärdering och utveckling med ATxmega128A1U microcontroller. Tilläggskort till XMEGA A1U Xplained Pro kan köpas separat. ATXMEGAA1U-XPRO utvärderingssats innehåller inga tilläggskort.

Visa detaljer

 

ATSAMD21J18A utvärderingssats - ATSAMD21-XPRO-ND

ATSAMD21J18A utvärderingssats

SAM D21 Xplained Pro utvärderingssats är en maskinvaruplattform för utvärdering av ATSAMD21J18A microcontroller. Satsen stöds av Atmel Studio-integrerad utvecklingsplattform, den ger åtkomst till funktioner för ATSAMD21J18A och den förklarar hur enheten integreras i anpassad design. Utvärderingssats för Xplained Pro mikrostyrenhet har en kortintegrerad, inbäddad felsökare (det krävs inga externa verktyg för att programmera eller felsöka ATSAMD21J18A). Xplained Pro tilläggssatser har extra kringutrustning för att utöka antalet funktioner för kortet och underlätta utveckling av anpassad design.

Visa detaljer

 

SAM R21 Xplained Pro utvärderingssats - ATSAMR21-XPRO-ND

SAM R21 Xplained Pro utvärderingssats

SAM R21 Xplained Pro utvärderingssats är en maskinvaruplattform för utvärdering av ATSAMR21G18A microcontroller. Satsen stöds av Atmel Studio-integrerad utvecklingsplattform, den ger åtkomst till funktioner för ATSAMR21G18A och den förklarar hur enheten integreras i anpassad design. Utvärderingssats för Xplained Pro mikrostyrenhet har en kortintegrerad inbäddad felsökare (det krävs inga externa verktyg för att programmera eller felsöka ATSAMR21G18A). Xplained Pro tilläggssatser har extra kringutrustning för att utöka antalet funktioner för kortet och underlätta utveckling av anpassad design.

Visa detaljer

 

MikroElektronika-logotyp

MikroElektronika är en erkänd tillverkare av flera olika utvecklingsverktyg och kompilerare för flera typer av microcontrollers. MikroElektronika designar och tillverkar kompletta lösningar för PIC, dsPIC30/33, PIC24, PIC32, AVR, 8051, PSoC samt Tiva och STM32 ARM Cortex-M microcontrollers.

 

MIKROE-3512 Fusion for Arm® utvecklingskort - 1471-2191-ND

Bild på MikroElektronika MIKROE-3512 Fusion for ARM utvecklingskort

MIKROE-3512 Fusion för Armv8 är utformad för snabb utveckling av inbäddade program. Det erbjuder många standarder och flera unika funktioner inom inbäddad elektronik: programmering och felsökning över Wi-Fi-nätverk, support för många olika Arm Cortex®-M-baserade microcontrollers (oberoende av dessas pinkod) etc.

Mer information

 

Flip&Click-kort

Flip&Click-maskinvara

Flip&Click är mycket lik Arduino. Det här kortet delar många av Arduinos egenskaper, men det viks åt andra hållet med fyra mikroBUS™-uttag för anslutning av Click Board™. Separata kommunikationslinjer medger tusentals Click Board™-koombinationer utan behov av fula staplingar eller kabelbyglingar. Flip&Click är perfekt för dig som vill bygga själv.

Mer information

 

mikroBUS™ Click Board™

MikroE Click Board™ arrangerade runt en mittpunkt

mikroBUS™ Click Board™ är plug and play-lösningar som revolutionerar hur du kan lägga till nya funktioner till utvecklingskort. Du kan trycka in ett Click Board™ i det nya innovativa mikroBUS™-uttaget och använda det utan behov av någon maskinvarukonfiguration. Bland de kategorier som finns för Click Board™ för mikroBUS™-adapter från MikroElektronika är trådlösa anslutningsmoduler, fasta kommunikationsmoduler, sensormoduler, displaymoduler, gränssnittsmoduler och diverse moduler och tillbehör.

Mer information

 

NKK-logotyp

NKK Switches (NKK) är en global tillverkare av innovativa elektromagnetiska strömställare och programmerbara displayer, som sätter standarden för kvalitet och tillförlitlighet i lösningar för människa-maskin-gränssnitt. NKK tillhandahåller teknisk fullservicesupport som bland annat omfattar design av elektroniska system, programmering och värdehöjande tjänster med sina 65 års erfarenhet och stora engagemang för sina slutkunder.

 

NKK erbjuder människa-maskin-gränssnittsenheter med flera olika ställdonstyper, som till exempel tryckströmställare, vippomkopplare, tryckknappar, skjutreglage, vridströmställare och hänglåsbrytare samt belysta brytare, brytare för processbrytning, dvärgbryare, ytmonterade brytare, pekskärmsbrytare och programmerbara brytare.

 

NKK SmartDisplay™

NKK SmartDisplay™

Genom att kombinera funktionerna för en elektromagnetisk tryckknapp eller en vippomkopplare med grafiskt programmerbar OLED- eller LCD-display är NKK SmartDisplay™ en utrymmesbesparande, dynamisk multifunktionsenhet. Det finns många olika SmartDisplay™-produkter, från fullskärms OLED till kompakt LCD.

Mer information

 

IS-ENG-KIT konstruktionssatser

NKK IS-ENG-KIT konstruktionssats

NKK:s utvecklingssatser SmartDisplay™ för konstruktion består av 10 satser. Varje sats består av flera kombinationer av SmartDisplay-produkter med styrningar för upp till två SmartDisplay eller en OLED-vippomkopplare. Flashminne för lagring av data tillhandahålls, och kopplingsscheman och inbyggd programvara för anpassning av inbyggd programvara medföljer. Satserna medger flexibel design och har funktion för hur SmartDisplay-produkter används tillsammans.

Mer information

 

NXP-logotyp

NXP tillhandahåller lösningar för blandsignal och standardprodukter med hög prestanda som främjar deras ledande kunskaper inom RF, analoga kretsar, energisparfunktioner, gränssnitt, säkerhet och digital behandling. Dessa innovationer används inom flera tillämpningar för fordonsindustrin, identifiering, trådlös infrastruktur, belysning, industri, mobiltelefoni samt för konsument- och datatillämpningar.

 

Utvecklingsplattformen Freescale Freedom

Utvecklingsplattformen Freescale Freedom

NXP Freedom utvecklingsplattform är ett litet och kostnadseffektivt urvärderings- och utvecklingssystem för snabb design av programvara och demonstration av Kinetis mikrostyrenheter. Plattformen fungerar som en lättanvänd flash-programmerare för masslagringsenhet, som virtuell seriell port och klassiska egenskaper för programmering och driftkontroll.

Mer information

 

LPC1768 Arm Cortex®-M3 utvärderingskort OM11043 - 568-4916-ND

LPC1768 Arm Cortex®-M3 utvärderingskort

OM11043 mbed NXP LPC1768-kort medger skapande av prototyper utan behov av att arbeta med lågnivådetaljer för microcontroller.

Visa detaljer

 

LPC1549 utvärderingskort OM13056 - 568-11353-ND

LPC1549 utvärderingskort

LPC1549 LPCXpresso™-kort med NXP LPC1549 Cortex®-M3 microcontroller är designade att underlätta för dig att komma igång med ditt projekt. LPCXpresso™ är en utvecklingsplattform från NXP som stöder NXP:s Arm-baserade microcontrollers. Plattformen består av en förenklad Eclipse-baserad IDE och billiga målkort med ansluten JTAG-felsökare. LPCXpresso™ är en slutpunkt-till-slutpunkt-lösning som medger för ingenjörer inom inbäddade lösningar att utveckla sina program – från utvärdering till slutproduktion.

Visa detaljer

 

Parallax-logotyp

Parallax, Inc. tillverkar microcontrollers och utvecklingsverktyg för microcontrollers. LCDS, AppKits och andra relaterade produkter finns också tillgängliga. Parallax, Inc. tillverkar BASIC Stamp® enkortsdatorer och utvecklingsverktyg för PIC12/16Cxx® microcontrollers. Lär dig mer om innovativa microcontroller-lösningar från Parallax i satsen nedan.

 

BOE-BOT USB-utvecklingssats - 28832-ND

BOE-BOT USB-utvecklingssats

Board Of Education USB (BOE-USB) är en komplett och billig utvecklingsplattform avsedd för dem som är intresserade av att lära sig om och använda Parallax 24-stifts BASIC Stamp- eller Javelin Stamp-moduler. Dess kompakta format, bra funktioner och låga pris gör den till det idealiska verktyget för student och utbildare.

Visa detaljer

 

BASIC Stamp utvecklingsplattform - 28152-ND

BASIC Stamp utvecklingsplattform

En komplett och billig utvecklingsplattform avsedd för dem som är intresserade av att lära sig om och använda Parallax 24-stifts BASIC Stamp- eller Javelin Stamp-moduler. Dess kompakta format, bra funktioner och låga pris gör den till det idealiska verktyget för student och utbildare.

Visa detaljer

 

Propeller DIP Plus-sats - 130-32305-ND

Propeller DIP Plus-sats

Propeller-chippet är utformat att ge höghastighetsbehandling för inbäddade system och samtidigt upprätthålla låg strömförbrukning och liten storlek. Propeller tillhandahåller flexibilitet och effekt tack vare dess åtta processorer som kan utföra simultana oberoende eller samverkande uppgifter, med en förhållandevis enkel arkitektur. Satsen implementerar Propelle-chippet till en lösning som är färdig att använda.

Visa detaljer

 

Sparkfun-logotyp

SparkFun tillhandahåller lite av varje som kan vara användbart för elektronikprojekt. SparkFuns produkter och resurser hjälper till att göra elektronik mer tillgänglig, med produkter som till exempel en robot som lagar frukost och en GPS-spårningsenhet för katter.

 

Utbildningspaket

Utbildningspaket

SparkFun ser elektronik som mer än bara en hobby eller yrkesinriktning – man beskriver det snarare som ett kreativt medium att använda för att helt revolutionera utbildning. SparkFun tror på att man genom att erbjuda studenter de verktyg och den kunskap de behöver – inte bara för att utforska elektronikens sfär utan att ta befälet över sina egna utbildningsmål – kan skapa en bättre framtid.

Visa detaljer

 

KIT-13205 uppfinnarsats för MicroView - 1568-1071-ND

KIT-13205 uppfinnarsats för MicroView

MicroView är en mycket liten, Arduino-kompatibel OLED-displaymodul. SparkFun uppfinnarsats för MicroView tillhandahåller inte bara MicroView-modulen och dess programmerare utan också med allt du behöver för att koppla upp dig och experimentera med flera elektronikkretsar! Med MicroView SIK kan du slutföra 11 kretsar som lär dig hur du skriver kod, läser sensorer och driver motorer samtidigt som du kan visa information om inbyggd OLED-skärm för MicroView.

Visa detaljer

 

DEV-12651 Digital Sandbox-kort - 1568-1074-ND

DEV-12651 Digital Sandbox-kort

Digital Sandbox (DS) är en utbildningsplattform som omfattar både programvara och maskinvara. Den drivs av en microcontroller som kan interagera med faktiska ingångar som ljus- och temperaturgivare samtidigt som den reglerar LED, motorer och andra utgångar. Digital Sandbox är utrustad med allt (på kortet) som du behöver för att slutföra 13 experiment, inklusive reglering av LED, mätning av ljudvolym, detektering av temperatur etc.

Visa detaljer

 

KIT-13320 uppfinnarsats för Photon - 1568-1128-ND

KIT-13320 uppfinnarsats för Photon

SparkFun uppfinnarsats för Photon är en fantastisk inledning till sakernas internet och WiFi-utveckling. SparkFun uppfinnarsats för Photon tillhandahåller inte bara Photon RedBoard utan allt du behöver för att koppla upp dig och experimentera med flera elektronikkretsar. Med Photon SIK kan du slutföra kretsar och lära dig hur du läser sensorer, driver motorer etc. SparkFun uppfinnarsats för Photon är den senaste och bästa satsen inom sakernas internet. Om du är programvaruutvecklare och håller på att lära dig om maskinvara, E-utbildningsprogramvara eller något däremellan kommer den här satsen att hjälpa dig att ansluta dina projekt till internet på nolltid.

Visa detaljer

 

HackRF One - 1568-1245-ND

HackRF One

Detta är HackRF One, kringutrustning för en SDR (Software Defined Radio) som är kapabel att sända eller ta emot radiosignaler från 1 MHz till 6 GHz. HackRF One är en maskinvaruplattform (öppenkodsprogramvara) som kan användas som USB-kringutrustning eller programmerad för fristående drift och för test och utveckling av modern och nästa generations radioteknik.

Visa detaljer

 

Seeed-logotyp

Seeed är en innovationsplattform för maskinvara som tillverkare kan använda för att hämta inspiration till olika produkter. Genom att arbeta nära tillsammans med både små och stora teknikleverantörer kan Seeed erbjuda tillgängliga tekniker med kvalitet, hastighet och kunskap om leveranskedjan.

 

Grove startpaket för mbed - 1597-1032-ND

Grove startpaket för mbed

Grove startpaket för mbed är avsett att hjälpa nybörjare med att komma igång med mbed så snabbt som möjligt. Den innehåller många Grove plug-n-play-moduler som hjälper dig att komma igång med mbed. Vår målsättning är att du har kul och bygger upp ditt självförtroende när det gäller programvara och maskinvara.

Visa detaljer

 

Grove startpaket för LaunchPad - 1597-1213-ND

Grove startpaket för LaunchPad

Grove startpaket för LaunchPad är ett gemensamt varumärke som också används för startpaket för Texas Instruments LaunchPad utvecklingssats. Denna sats har ett Grove Base BoosterPack och 10 noggrant utvalda Groves-moduler. Med hjälp av den kan Texas Instruments Launchpad snabbt utveckla och sätta samman roliga projekt baserade på microcontrollers. Grove Base BoosterPack är en expansionsmodul som kan anslutas till olika LaunchPad utvecklingssatser från Texas Instruments.

Visa detaljer

 

Grove startpaket för LinkIt ONE - 1597-1029-ND

Grove startpaket för LinkIt ONE

Grove startpaket för LinkIt ONE är ett temapaket för sakernas internet. Det är utformat att hjälpa dig förstå sakernas internet lite bättre för att så snabbt som möjligt kunna behärska detta område. Det innehåller många av de mest populära plug-n-play-modulerna från Grove för projekt inom sakernas internet. Modulens räckvidd (från dammsensor till UV-sensor, temperatur- och fuktighetssensor, barometersensor etc.) hjälper dig att maximera fördelarna för LinkIt ONE.

Visa detaljer

 

GrovePi+ startpaket för Raspberry Pi (CE-certifierat) - 1597-1273-ND

GrovePi+ startpaket för Raspberry Pi

Med ett GrovePi+-kort och 12 noggrant utvalda Grove-sensorer med 10 kablar kommer du snabbt igång med Raspberry Pi med hjälp av detta startpaket. Sätt GrovePi+-kortet över din Raspberry Pi och anslut sensorer till kortet. Nu är du färdig att börja experimentera med maskinvara och utveckling med denna kraftfulla plattform.

Visa detaljer

 

Sidekick grundpaket för TI LaunchPad - 1597-1149-ND

Sidekick grundpaket för TI LaunchPad

Sidekick är en uppsättning populära komponenter för gör-det-självprojekt. Det är enkelt att skapa anpassade kopplingsdäckskretsar som kan anslutas till en utvecklingssats. Detta är ett utmärkt startpaket för nya elektronikingenjörer och tillverkare.

Visa detaljer

 

STMicroelectronics-logotyp

STMicroelectronics är världsledande på halvledarlösningar som bidrar positivt till vår vardag – idag och i framtiden.

 

STMicroelectronics SensorTile Curriculum: Introduktion till inbäddade system

SensorTile Curriculum

SensorTile är ett nytt system inom sakernas internet från STMicroelectronics vilket integrerar avancerade processorer, trådlösa gränssnitt och sensorsystem. SensorTile kan fungera som grunden för bärbara kundenheter, bärbara medicinska enheter samt sakernas internet-system för bostäder och fordon.

Visa detaljer

 

SensorTile utvecklingssats - 497-16719-ND

SensorTile utvecklingssats

STEVAL-STLKT01V1 är utvecklingssatsen för SensorTile-kortet (STEVAL-STLCS01V1). Satsen innehåller allt som behövs för att på avstånd detektera och mäta parametrar för rörelse, miljö och akustik. Den är avsedd att stödja prototypfasen i nya projekt för att avsevärt snabba upp startfaserna.

Visa detaljer

 

Terasic-logotyp

Terasic DE10-Standard utvecklingsverktyg är en plattform med robust maskinvara uppbyggd kring Intel systemkrets (SoC) FPGA, som kombinerar de senaste dubbelkärniga Cortex®-A9-inbäddade kärnorna med branschledande programmerbar logik för överlägsen designflexibilitet. Dra fördel av kraften i en fantastisk omkonfigurerbarhet tillsammans med processorsystem med hög prestanda och låg effekt. Alteras SoC integrerar ett ARM®-baserat HPS-system (hard processor system) bestående av gränssnitt för processor, kringutrustning och minne sömlöst länkat med FPGA-struktur med sammankopplat stamnät med hög bandbredd. DE10-Standard utvecklingskort har maskinvara som höghastighets DDR3-kapacitet för minne, video och ljud, Ethernet-nätverk och mycket mer.

 

DE0-CV utvecklingssats - P0192-ND

DE0-CV utvecklingssats

DEO-CV utvecklingssats är en plattform med robust maskinvara som använder Altera Cyclone V FPGA-enhet som centralstyrning av kringutrustning som kortintegrerad USB Blaster, videokapacitet och mycket mer. Denna plattform har den kraft och prestanda som du behöver för högvolymtillämpningar, inklusive prototypbryggning, motorstyrningar, Capture Card och handhållna enheter till lägsta möjliga pris.

Visa detaljer

 

DE10-Standard utvecklingssats - P0493-ND

DE10-Standard utvecklingssats

DE10-Standard utvecklingssats är en plattform med robust maskinvara uppbyggd kring Intel systemkrets (SoC) FPGA, som kombinerar de senaste dubbelkärniga Cortex®-A9-inbäddade kärnorna med branschledande programmerbar logik för överlägsen designflexibilitet.

Visa detaljer

 

DE10-Nano utvecklingssats - P0496-ND

DE10-Nano utvecklingssats

DE10-Nano utvecklingssats med Intel® Cyclone® V SoC FPGA är en plattform med robust maskinvara för tillverkare, utbildare och utvecklare av sakernas internet. Intel SoC FPGA kombinerar känslan hos en Arm®-processor med flexibiliteten för programmerbar logik.

Visa detaljer

 

DE10-Lite utvärderingskort - P0466-ND

DE10-Lite utvärderingskort

DE10-Lite är ett kostnadseffektivt Altera MAX 10-baserat FPGA-kort Kortet använder MAX 10 FPGA med max. kapacitet, vilket har cirka 50 000 logikelement (LE) och analog-till-digitalomvandlare (ADC) på insats.

Visa detaljer

 

DE1-SoC utvecklingssats - P0159-ND

DE1-SoC utvecklingssats

Altera DE1-SoC integrerar ett ARM®-baserat HPS-system (hard processor system) bestående av gränssnitt för processor, kringutrustning och minne sömlöst länkat med FPGA-struktur med sammankopplat stamnät med hög bandbredd. DE1-SoC utvecklingskort har maskinvara som höghastighets DDR3-kapacitet för minne, video och ljud, Ethernet-nätverk och mycket mer.

Visa detaljer

 

TI-logotyp

Texas Instruments är ett globalt företag inom halvledare som designar och tillverkar analog teknik, digital signalbehandlingsteknik (DSP) och DLP®-chipteknik. Bland Texas Instruments halvledarprodukter finns även produkter från National Semiconductor.

 

SimpleLink™ Wi-Fi® CC3100 LaunchPad - 296-37771-ND

SimpleLink™ Wi-Fi® CC3100 LaunchPad

LAUNCHPAD UTVECKLINGSKORT CC3200, SimpleLink™ Wi-Fi® CC3200 LaunchPad™ utvecklingssats (med QFN-paketerad enhet) är en utvecklingsplattform för CC3200 trådlös microcontroller (MCU), branschens första enkelchips programmerbara MCU med inbyggd Wi-Fi-anslutningsbarhet. Kortet har integrerad emulering med FTDI och sensorer, vilket ger ett komplett paket från start. Detta kort kan direktanslutas till dator för användning med utvecklingsverktyg som Code Composer Studio™ molnintegrerad utvecklingsmiljö (IDE) och IAR Embedded Workbench.

Visa detaljer

 

PMLK Buck EVM-kort som använder TPS541 - 296-44446-ND

PMLK Buck EVM-kort som använder TPS541

Buck experimentkort är ett kort som en del av labbsatsserien för strömhantering (PMLK). Buck experimentkort har två olika sektioner som använder olika IC-kretsar: TPS54160 och LM3475. Boxen innehåller Buck EVM maskinvara och en bunden version av Buck experimentbok som hjälper användare genom flera olika experiment som bidrar till förståelsen för design av strömförsörjning. PMLK är avsedd för utbildning av användare och utvecklare i elteori och design av Texas Instruments strömförsörjning med hjälp av experiment.

Visa detaljer

 

PMLK LDO EVM-kort som använder TPS7A49 - 296-44447-ND

PMLK LDO EVM-kort som använder TPS7A49

LDO experimentkort är ett av fem kort som är en del av labbsatsen för strömhantering (PMLK). LDO experimentkort har två olika sektioner som använder olika IC-kretsar: TPS7A4901 och TPS7A8300. Boxen innehåller LDO EVM maskinvara och en bunden version av LDO experimentbok som med flera olika experiment hjälper dig att förstå design av strömförsörjning. PMLK är avsedd för utbildning av användare och utvecklare i elteori och design av Texas Instruments strömförsörjning med hjälp av experiment.

Visa detaljer

 

MSP432P401R LaunchPad™ utvärderingssats - 296-39653-ND

MSP432P401R LaunchPad™ utvärderingssats

MSP-EXP432P401R LaunchPad™ är en lättanvänd utvärderingsmodul (EVM) för microcontroller MSP432P401R. Den innehåller allt som behövs för att börja utveckling på MSP432 (Low-Power och Performance) Arm® 32-bit Cortex®-M4F microcontroller (MCU), inklusive kortintegrerad emulering för programmering, felsökning och energimätning. MSP432P401R-enheten stöder lågeffektstillämpningar som behöver högre processorhastighet, mer minne, analog och 32-bitars prestanda. Snabb utveckling underlättas genom åtkomst till 40-stifts stiftlister och flera olika BoosterPack™ insticksmoduler som medger tekniker som trådlös anslutning, grafiska displayer, miljöavkänning och mycket mer. Gratis utvecklingsverktyg för programvara finns också: till exempel Texas Instruments Eclipse-baserade Code Composer Studio™ (CCS) IDE, IAR Embedded Workbench™ IDE och Keil µVision IDE. Code Composer Studio™ (CCS) stöder EnergyTrace™-teknik när den används tillsammans med MSP432P401R LaunchPad.

Visa detaljer

 

Twin Industries-logotyp

Twin Industries är en ledande tillverkare av utvecklingsverktyg för maskinvara och prototypprodukter. I mer än 30 år har våra bussförlängningskort, ytmonterade adapterkort och prototypkort bidragit till att genomföra den kritiska vägen från koncept till marknadslansering. Utbildnings- och utvecklingssatserna nedan kan användas som introduktion till de nyaste teknikerna och som hjälp för etablerade ingenjörer att snabba på tid till markanad.

 

Flerläges timersats för hemmafixaren - 438-1082-ND

Flerläges timersats för hemmafixaren

Nytt utbildningspaket från Twin Industries med integrerad flerlägestimer (7 lägen) för enkel implementering.

Visa detaljer

 

40-sekunders telefonsvararsats - 438-1083-ND

40-sekunders telefonsvararsats

Utvecklingssats för 40-sekunders telefonsvarare från Twin ger högkvalitets, icke-flyktig inspelning/uppspelning med ett chip under 40, 60, 75, 90 och 120 sekunder. Dessa CMOS-enheter har chipintegrerad oscillator, mikrofonförförstärkare, automatisk förstärkningskontroll, kantutjämningsfilter, utjämningsfilter och högtalarförstärkare. Dessutom är den kompatibel med mikroprocessor, vilket medger komplexa meddelanden och komplex adressering.

Visa detaljer

 

4-kanals fjärrkontrollsats (UHF) med rullande kod - 438-1086-ND

4-kanals fjärrkontrollsats (UHF) med rullande kod

Mångsidig fjärrkontroll med rullande kod ger låsning och momentan drift på varje kanal och bra motstånd mot kodangrepp. En känslig, förbyggd mottagare ger lång räckvidd och dess användningsfärdiga kombination av komponenter snabbar på tid till markanad.

Visa detaljer

 

Logikprobsats - 438-1077-ND

Logikprobsats

En viktig del av den utrustning som används för testning och mätning av digital utrustning är logikprobsatsen. Denna kan användas för felsökning och testning och som hjälp under designarbetet för att ta reda på hur digital utrustning fungerar. Vid växling till antingen TTL eller CMOS har satsen en detekteringskrets för mycket korta pulser samt respons (visuellt med 3 LED och med ljud via piezo-summer).

Visa detaljer

 

Kombinationslåssats - 438-1078-ND

Kombinationslåssats

Denna sats från Twin är en helomfattande introduktion till grundläggande kombinationslås med pekskärm med 9 separata skärmar, ett relä som kan koppla 250 V och låsåterställning vid felaktig knapptryckning.

Visa detaljer

 

Mätsats för 3 ½" digital LED-panel - 438-1080-ND

Mätsats för 3 ½" digital LED-panel

Gör denna LED-panel med allmän design och 3 ½" siffror till din spännings- och strömmätare eller anpassa den för att mäta indata från en transduktor. Separat display PCB medföljer.

Visa detaljer

 

Temperaturmätarsats - 438-1076-ND

Temperaturmätarsats

Satsen visar hur mycket av dagens elektronik som kan få plats i ett enda chip – Intersil 7106. Billiga digitala voltmätare på marknaden består av komponenterna i denna sats samt några brytare och passiva komponenter täckta av ett plasthölje.

Visa detaljer

 

VersaLogic-logotyp

Genom att bygga upp sitt rykte runt mycket tillförlitliga produkter och överlägsen service har VersaLogic under 35 år förtjänat ryktet som branschens mest betrodda företag inom inbäddade datorer. VersaLogic levererar avancerade inbäddade datorer tillsammans med teknisk expertsupport för kritiska marknader som medicin- och försvarsindustrin.

 

EPH-V6/displayomvandlare och tillbehör - 1241-1303-ND

EPH-V6/displayomvandlare och tillbehör

VL-EPH-V6-modulen är en tålig omvandlare från standard mini-DisplayPort videoutgång till utgång för LVDS-displaypanel (lågspänningsdifferentialsignalering). Med hjälp av den kan systemdesigner använda sina befintliga LVDS-videopaneler med den senaste videoutgången (mini-DisplayPort) för inbäddade datorer. Precis som för alla VersaLogic-produkter är VL-EPH-V6 designad att stödja OEM-tillämpningar där hög tillförlitlighet och långsiktig tillgänglighet är nödvändiga. VL-EPH-V6 ger tillförlitlig videokonvertering för krävande tillämpningar tack vare support vid programdesign, mer än 5 års produktlivsgaranti och en 5 år lång heltäckande garanti.

Visa detaljer

 

Vishay-logotyp

Vishay Intertechnology, Inc. är en av världens största tillverkare av diskreta halvledare (dioder, MOSFET och infraröd optoelektronik) och passiva elektronikkomponenter (resistorer, induktorer och kondensatorer). Dessa komponenter används i mer eller mindre alla typer av elektroniska enheter och elektronisk utrustning, inom industri, kraftgenerering, bilindustri, datorer, konsumentprodukter, telekommunikation, militär, luft- och rymdfart samt medicinindustrin. Produktinnovationer, framgångsrik strategi för förvärv och en mycket bra service har gjort Vishay till en global marknadsledare. Vishay är stolta över att vara en viktig samarbetspartner för Digi-Key Electronics. Nedan visas några av de senaste exemplen på Vishays produktsortiment som kan köpas via Digi-Key.

 

37-stifts D-SUB-kabel för kraftelektroniklaboratorium - 541-2642-ND

37-stifts D-SUB-kabel

Vishay Dale 75771-kabel ansluter omriktarkort till dSPACE CLP1104 gränssnittskort. Den säkerställer att styrsignaler som krävs för reglering av de två omvandlarna på omriktarkortet för att genomföra flera experiment i kraftelektroniklaboratorium, baserat på läroboken Power Electronics: Converters, Applications and Design, av Ned Mohan, Tore M. Undeland och William P. Robbins samt laboratorium för elektriska enheter baserad på läroboken Electric Machines and Drives: A First Course, av Ned Mohan.

Visa detaljer

 

8-stifts pulsgivarkabel för kraftelektroniklaboratorium - 541-2643-ND

8-stifts pulsgivarkabel

Vishay Dale 87784-kabel ansluter kodarutgång från Motorsolvers 10-poliga BLDC-maskiner till dSPACE CLP1104 gränssnittskort för genomförande av experiment i kraftelektroniklaboratorium, baserat på läroboken Power Electronics: Converters, Applications and Design, av Ned Mohan, Tore M. Undeland och William P. Robbins samt laboratorium för elektriska enheter baserad på läroboken Electric Machines and Drives: A First Course, av Ned Mohan.

Visa detaljer

 

Power-Pole FPGA-styrenhet för kraftelektroniklaboratorium - 541-2644-ND

Power-Pole FPGA-styrenhet

FPGA-baserad PCA (kretskort) är en fristående styrenhet för utförande av experiment i kraftelektroniklaboratorium. Styrenheten är utrustad med ett analogt/digitalt gränssnitt som är kompatibelt med Power-Pole PCA som underlättar olika PWM-styrfunktioner utan behov av dator som gränssnitt.

Visa detaljer

 

UDOO-logotyp

UDOO är ett samarbete mellan SECO och AIDILAB som är ett kraftfullt verktyg inom gör-det-själv, sakernas internet och utbildning. UDOO integrerar på samma kretskort en enkortsdator baserad på Freescale i.MX6 flerkärnig Arm-processor och ett integrerat Arduino Due gränssnittskort. Alla Arduino Due-skärmar är helt kompatibla med UDOO, och Arduino IDE som körs på i.MX6 kan användas för att skapa Arduino-skisser och ladda upp dessa direkt på UDOO:s Arduino-del.

 

NEO

NEO är en dator med öppen maskinvara utrustad med en Freescale™ i.MX 6SoloX applikationsprocessor för Android och Linux. Processorn har en inbäddad Arm® Cortex®-M4 microcontroller som gör kortet kompatibelt med Arduino™-miljö och på så sätt medger hög prestanda. Den är idealisk som centralt element i mer omfattande projekt och medger skapande av många olika tillämpningar för sakernas internet och gör UDOO NEO än mer innovativt och attraktivt.

 

Grundläggande enkortsdator - 1485-1012-ND

Grundläggande enkortsdator

Enkortsdator för utbildning med öppen källkod som är kompatibel med Arduino Uno, Freescale i.MX6 SoloX - 512 MB RAM - Gbit Eth

Visa detaljer

 

Utökad enkortsdator - 1485-1013-ND

Utökad enkortsdator

Enkortsdator för utbildning med öppen källkod som är kompatibel med Arduino Uno, Freescale i.MX 6SoloX - 1 GB RAM - WiFi+BTLE - sensorpaket

Visa detaljer

 

Komplett enkortsdator - 1485-1014-ND

Komplett enkortsdator

Enkortsdator för utbildning med öppen källkod som är kompatibel med Arduino Uno, Freescale i.MX 6SoloX - 1 GB RAM - WiFi+BTLE - Gbit Eth - sensorpaket

Visa detaljer