Free Delivery on Orders Over 430,00 kr!

Alla priser anges i kronor.

Fraktavgifter

En fraktavgift på 170,00 kr tillkommer för alla beställningar under 430,00 kr. Fri frakt erbjuds för alla beställningar på minst 430,00 kr. Fraktkostnader gäller från Digi-Keys distributionscentral i Thief River Falls, Minnesota, USA.

Incoterms: DDP (levererat förtullat av Digi-Key)

Free Delivery on Orders Over 50,00 €!

Alla priser anges i euro.

Fraktavgifter

En fraktavgift på 18,00 € tillkommer för alla beställningar under 50,00 €. Fraktkostnader gäller från Digi-Keys distributionscentral i Thief River Falls, Minnesota, USA.

Incoterms: DDP (levererat förtullat av Digi-Key)

Free Delivery on Orders Over $60,00!

Alla priser anges i amerikanska dollar.

Fraktavgifter

En fraktavgift på 22,00 USD tillkommer för alla beställningar under 60,00 USD. Fri frakt erbjuds för alla beställningar på minst 60,00 $. Fraktkostnader gäller från Digi-Keys distributionscentral i Thief River Falls, Minnesota, USA. Fraktavgifter och skatt är förbetalda av Digi-Key och läggs till i fakturan. (CPT enligt definitionen i INCOTERMS 2010)

Incoterms:

  • Förbetald UPS-frakt: DDP (levererat förtullat av Digi-Key)
  • Förbetald frakt med FedEx eller DHL: CPT (tull och moms betalas vid leverans)

Tullklarering och moms

Digi-Key hanterar import och tullklarering för alla företag-till-företagsbeställningar levererade med UPS om ett validerat momsregistreringsnummer har tillhandahållits. Varje företagskund gör en självbedömning av momsavgifter och dessa betalas inte vid leveranstillfället.

Expeditionsavgift

Ingen minimibeställning eller expeditionsavgift tillämpas.

Onlinebeställning