Kontakta oss

Digi-Key Support finns till hands

Vanliga frågor

Nej, under ”Min profil” väljer du ”Redigera profil” och klickar på ”Redigera” för att ändra din e-postadress.

Du kan lära dig mer om hur du använder BOM Manager i den här videon: BOM Manager-guiden

Du kan söka med funktionen ”sök inom resultat” som bara söker bland de aktiva sökresultaten. Klicka på sökfältet i sidhuvudet på webbplatsen och försök igen.

Du hittar Digi-Keys linjekort med våra tillverkare och deras respektive produkter som vi distribuerar om du går till Leverantörscenter

Registrerade användare får exklusiv tillgång till Digi-Keys bästa verktyg som BOM Manager, orderhistorik, Scheme-It och mycket mer. Läs mer om fördelarna med att registrera sig: Varför ska du registrera dig?

Du hittar Digi-Keys linjekort med våra tillverkare och deras respektive produkter som vi distribuerar om du går till Leverantörscenter

Registrerade användare får exklusiv tillgång till Digi-Keys bästa verktyg som BOM Manager, orderhistorik, Scheme-It och mycket mer. Läs mer om fördelarna med att registrera sig: Varför ska du registrera dig?

Inte just nu. Om du är en registrerad användare kan du dock skapa en offert med hjälp av BOM Manager-verktyget.

Börja med att logga in på Mitt Digi-Key. I kundvagnsverktygen på kundvagnen klickar du på länken Lägg till offert. Du kan då ange ett offertnummer eller söka efter en befintlig offert. (Inte registrerad? Gå hit för att skapa Mitt Digi-Key-konto.)

Nej, under ”Min profil” väljer du ”Redigera profil” och klickar på ”Redigera” för att ändra din e-postadress.

Detta är lagerprodukter som finns tillgängliga hos leverantören och som Digi-Key kan få tillgång till när vi mottar en beställning.

Du kan göra din beställning på flera sätt:

• Online på www.digikey.se
  • Telefon: 020-79 80 88 eller +31-53 484 9584
  • Fax: +31-53 484 9583

Standardpost:

Digi-Key Electronics
P.O. Box 52
7500 AB Enschede, Netherlands

Internationella kunder: se internationella beställningar för ytterligare information

Digi-Key Electronics levererar via flera budfirmor, däribland FedEx, UPS, USPS och DHL International. Inrikesalternativ och beräknade priser hittar du under Beräkna fraktkostnad. Se Internationella fraktkostnader för internationella alternativ och avgifter

Digi-Keys leveranstider för sändning samma dag, måndag – fredag, är följande:

• Beställningar som görs före kl. 16.45. CT - Alla DHL-alternativ
  • Beställningar som görs före kl. 15.00. CT - USPS Priority Mail Express
    (alla andra USPS-alternativ – sändning nästa arbetsdag)
  • Beställningar som görs före kl. 20.00. CT - Alla FedEx flyg-, mark- och sjöfartsalternativ
  • Beställningar som görs före kl. 20.00. CT - Alla UPS flyg-, mark- och sjöfartsalternativ

När du har loggat in på Mitt Digi-Key väljer du beställningsnumret för den beställning du vill göra om. Bläddra till den nedre delen av sidan Granska beställning och klicka på ”Duplicera beställning”.

Standardpost:

Digi-Key Electronics
P.O. Box 52
7500 AB Enschede, Netherlands

Med hjälp av ditt kundnummer kan vi bättre förstå dina tekniska behov genom att vi t ex granskar din förfrågningshistorik och kontaktinformation.

Om du sparar ditt tekniska referensnummer kan du få en snabbare svarstid vid förfrågningar. Det ger tillgång till teknikerns anteckningar om det finns ytterligare frågor eller kommentarer om applikationshjälpens åtgärder.

Vi hjälper dig gärna med kundanpassade beställningar! Skicka bara din förfrågan till custom.orders@digikey.com för att få anpassade bandkabelenheter.

Kontakta oss med dina önskemål via e-post på custom.orders@digikey.com.

På produktsidan bläddrar du ner till tabellen ”Produktegenskaper”. I denna tabell kan du välja de egenskaper som du vill behålla innan du söker efter andra alternativ. När egenskaperna har valts, klickar du på ”Sök” längst ner i tabellen för att börja söka igen.

När du är på en webbsida som du vill dela, klickar du på ”Dela” -knappen längst upp till höger på sidan. En annan ruta öppnas som låter dig dela länken till flera multimediewebbplatser. Du får även en kort länk som kan kopieras och klistras in i ett e-postmeddelande eller en webbläsare.

När du har valt ett kontaktdonshölje bläddrar du ner till tillhörande produktavsnitt på höljets produktsida. Klicka på ”Visa mer”. Filter visas för att begränsa alternativen för förpackning, trådgrovlek och kontaktyta.

Ja, välj produkttyp. Det finns en ”Ladda ner tabell”-knapp precis nedanför nedrullningsrutorna på höger sida av skärmen. Du kan då spara tabellen i ett Excel-kalkylblad för att kunna sortera och söka parametrar offline.

Du kan lära dig mer om hur du använder BOM Manager i den här videon: BOM Manager-guiden

Se Scheme-It för mer information och en kort handledning om hur du använder Scheme-It, och bläddra ner till avsnittet ”Vanliga frågor” längst ner på sidan.

Skicka ditt momsformulär här: salestax@digikey.com. Ange om möjligt ditt kundnummer.

Fyll i ansökan som du hittar här: Kontoansökan

Felet är ett enkelt anslutningsfel. Testa först en ”Hård uppdatering” genom att trycka på Ctrl+F5. Om det inte fungerar ska du rensa webbläsarens cacheminne och cookies. Stäng sedan fönstret och testa att nå vår webbplats igen.

Försök att rensa webbläsarens cacheminne och cookies. Stäng sedan fönstret och testa att nå vår webbplats igen.

Om du får ett sådant fel ska du leta efter ett incidentnummer eller en felkod,rapportera problemet och uppge all relevant extrainformation.

Om du har problem med att få tillgång till webbplatsen ska du rapportera problemet och uppge all relevant extrainformation.

Ja, logga in på ditt MyDigi-Key-konto så hittar du en länk till vår API-sida i navigeringsmenyn till vänster. Du kan även besöka sidan direkt genom att gå till: API-lösningar

Under tabellen Produktegenskaper för artikeln finns en knapp för att ”Rapportera ett fel”. Välj den knappen och följ anvisningarna i formuläret.

Om du får ett sådant fel ska du leta efter ett incidentnummer eller en felkod,rapportera problemet och uppge all relevant extrainformation.

Om du har glömt dina inloggningsuppgifter ska du fråga efter ditt användarnamn eller begära en länk för att återställa ditt lösenord. Om du använder en webbläsare som stöds och stöter på ett problem, ska du rensa din webbläsares cacheminne och cookies. Stäng sedan fönstret och testa att nå vår webbplats igen. Om problemen kvarstår ska du rapportera problemet.

Du kan söka med funktionen ”sök inom resultat” som bara söker bland de aktiva sökresultaten. Klicka på sökfältet i sidhuvudet på webbplatsen och försök igen.

För att kunna laddas upp ordentligt måste filen innehålla minst ett Digi-Key- eller tillverkares artikelnummer och en kvantitet. Godkända filtyper inkluderar: .csv-, .xlsx-, .xls- och .tab-filer.

Vi stöder mobilappar för flera plattformar. Gå till Mobilappar för att se alla våra tillgängliga appar och mer!

Fler referensresurser

Kontaktinformation

Kostnadsfri telefon

Lokalt/internationellt

Fax

Postadress
Digi-Key Electronics
P.O. Box 52
7500 AB Enschede, Netherlands

E-postdress
eu.support@digikey.com

Teknisk support
applications.engineering@digikey.com

Webbplatsproblem
Rapportera problemet

Skattenummer och moms

GST skattenummer: 895173490RT

MN skattenummer: 6462160

Cage-kod: 2S894

Fed-ID# (FEI): 41-1234968

SIC-kod: 5065

DUN#: 05-760-2120

Momsregistreringsnummer: DE239975861 (Tyskland)

Momsregistreringsnummer: GB176487266 (Storbritannien)